0 In Personal/ Shoplogs

Shoplog #4 Schotland Beauty

IMG_0918-1
Een van de leukste dingen om te kopen op vakantie vind ik make-up. Soms wacht ik ook met spulletjes kopen hier in Nederland tot ik weer in Schotland ben. Dit doe ik vooral omdat het soms de helft goedkoper is, maar ook omdat ze een uitgebreider assortiment hebben. Ik ga ik dus meestal ook helemaal los! Dit keer heb ik mezelf toch nog best ingehouden. Vorig jaar had ik enorm veel douchegel gekocht, maar ik heb nu genoeg voor nog zeker 2 jaar, dus dat liet ik deze keer maar liggen. Wel heb ik wat andere leuke dingetjes geshopt! Ik zet trouwens de pond prijs overal bij en het omgerekende bedrag door google erbij.

IMG_0917-1
En dit is alles wat ik qua beauty heb geshopt! Het is eigenlijk nog best veel zo samen, maar toch minder vergeleken met andere keren.
 
IMG_0922-1
Aussie shampoo en conditioner! Dit wilde ik altijd al eens proberen. Maar 10 euro voor 1 fles vind ik toch echt te duur. In Schotland is dit veel goedkoper, en dat wist ik nog van een vorige keer dat ik ze zag staan. Dus hier heb ik maar meteen 2 flessen gekocht! Ze ruiken naar bubblegum, en eigenlijk moest ik daar even aan wennen. Een aparte sterke geur die je nog lang na het wassen ruikt. Yum!
Prijs voor de twee flessen samen: £9 – €10,50
 
IMG_0926-1
Ook make-up doekjes haal ik daar altijd. Ik vind de goede doekjes in Nederland altijd te duur, 3 euro per pakje of soms zelfs wel meer. Nu was er bij de Superdrug een aanbieding, en dus nam ik deze variant een keer mee!
Prijs voor de twee verpakkingen: £2 – €2,33
 
IMG_0927-1
Ik heb jaren lang een scheermesje gehad van Kruidvat eigen merk, maar de houder van de mesjes is helemaal verroest en die is helaas niet meer te koop! Dus ik had echt een nieuwe nodig, maar ik vind ze altijd zo duur. In Schotland is het bedrag niet heel veel lager, maar ach, van die paar euro die ik bespaar kan ik toch weer wat anders leuks kopen! Dit scheermesje kost bij de Kruidvat ongeveer 16 euro.
Prijs: £9,99 – €11,66
 
IMG_0928-1
Ik had in de vakantie last van ontstoken tandvlees, dus ik hoopte dat dat door mondspoelwater verholpen zou worden. Maar jemig, wat brand dat spul in je mond zeg! Het is niet iets wat ik vaker zou kopen, maar als het helpt dan heb ik dat er maar even voor over.
Prijs: £2,19 – €2,55
 
IMG_0931-1
Op een andere beautyblog had ik eens iemand gezien die krullen in haar haar maakte met papillotten, en dit wilde ik ook wel eens uitproberen. Ik had ze in Nederland ook wel gezien, maar daar nam ik ze eigenlijk nooit mee. Op vakantie koop ik eigenlijk alles wat me leuk lijkt, dus nu belandde ze eigenlijk in m’n winkelmandje.
Prijs: £1,50 – €1,75
 
IMG_0936-1
Voor de vakantie had ik enorm veel swatches en nailarts gemaakt, daardoor splijtte mijn nagels enorm snel. Ik besloot om in de vakantie helemaal geen nagellak te dragen, totdat ik deze tegenkwam. Dit lakje van Sally Hanson zorgt ervoor dat de nagels niet meer breken en splijten. Dus deze moest ik hebben. Ik had ook gehoord dat dit erg goede lakjes zijn, dus dit is mijn eerste van dit merk!
Prijs: £3,25 – €3,79
 
IMG_0938-1
Mijn eerste Barry M spulletjes! Mijn eyeliner was helemaal opgedroogd, dus ik was wel toe aan een nieuwe. Ik heb m al gebruikt en eigenlijk ben ik er niet zo tevreden over. Hij heeft een vilten puntje, en hierdoor glijd hij minder makkelijk over mijn huid dan mijn gewoonlijke kwastje. Dus hij is erg lastig om mooi strak mee te tekenen. Ik denk dat ik toch binnenkort weer overga op mijn Essence Waterproof Liquid Ink liner. De Barry M lakjes vond ik er wel interessant uitzien en besloot ik ook maar gewoon om mee te nemen, ookal was dat eigenlijk niet mijn bedoeling!
Prijs eyeliner: £ 4,79 – €5,59
Prijs 2 lakjes: £6 – €7
 
IMG_0939-1
Eigenlijk had ik met mezelf afgesproken om eerst mijn andere maskers op te maken, aangezien ik er nog zo ongelovelijk veel heb. Maar toen ik zag dat ik deze nog helemaal niet kende, kon ik ze niet laten liggen. De eerste is een 2-delig bananen masker voor voeten, de tweede is een chocolate mud masker, de derde is een grapefruit masker en de vierde is een toverhazelaar masker. Hier ben ik erg benieuwd naar!
Prijs bananen voetmasker: £0,79 – €0,92
Prijs gezichtsmaskers per stuk: £0,90 – €1,05
 
IMG_0941-1
Bij de Superdrug kocht ik nog twee Sleek items. De lipstick stond al op mijn lijstje, hij heet Heartbreaker en het is een matte lipstick. Ook de blush wilde ik graag kopen, maar was vaak overal al uitverkocht! Toch heb ik hem nog kunnen bemachtigen, Pomgranate.
Prijs lipstick: £4,99 – €5,82
Prijs blush: £4,49 – €5,24
 
IMG_0943-1
Vorig jaar met kerst kocht ik al het eerste parfum van Taylor Swift genaamd Wonderstruck. Ik vond deze echt helemaal geweldig, en niet alleen vanwege de geur, maar het flesje vind ik ook prachtig! Toen ik er achter kwam dat er een tweede versie hiervan was uitgekomen in zo’n zelfde soort flesje, moest ik die echt kopen! Dit is haar tweede parfum en stiekem vind ik die nog een stuk lekkerder!
Prijs: £28,50 – €33,27
 
IMG_0944-1
Deze borstel zag er eigenlijk gewoon heel fijn uit. Niet heel bijzonder, maar ik vond dat ik wel weer een nieuwe kon gebruiken! Deze borstel heeft een hele brede kop, daardoor kam je sneller een dikke bos met haar. Fijn!
Prijs: £2,00 – €2,33
 
IMG_0948-1
En hetgene waar ik het meeste naar uitkeek, de make-up kwasten van Real Techniques! Ik had een aantal kwasten van Essence, maar deze vond ik eigenlijk helemaal niet fijn. Deze kwasten wilde ik al een hele poos, maar ik vond ze zo ongelovelijk duur. Uiteindelijk heb ik me er maar overheen gezet en ze gewoon gekocht. En ik ben er super blij mee!
 
IMG_0950-1
De shading brush. Hiermee breng ik mijn oogschaduw aan. Hij is echt ongelovelijk fijn, ik wil niets anders meer!
Prijs: £6,99 – €8,16
 
IMG_0951-1
De blush brush. Ook hier ben ik enorm blij mee. Hij is enorm zacht en brengt heel mooi mijn blush aan.
Prijs: £9,99 – €11,66
 
IMG_0953-1
En de travel kit met de multi tasking brush, die ik voor gezichtspoeder gebruik. De essential foundation brush, dit is een kwast die ik niet perse wilde, en ik vind hem ook niet fijn voor foundation. Dus die ga ik denk ik gebruiken voor gezichtsmaskers. En de domed shadow brush, die ik gebruik als blending brush.
Prijs: £20,99 – €24,50
 
IMG_0954-1
De brushes van de travel kit kwamen in een heel handig etui-achtige houder. Hierin kun je makkelijk de kwasten meenemen. Maar als je hem de andere kant om buigt, dan word het een standaard! Mijn andere twee kwasten passen er ook nog bij, dus dit heb ik zo op mijn bureau staan, super handig!
 
Wat zouden jullie graag in de UK willen kopen?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply