2 In Personal/ Shoplogs

Shoplog #3 Action, Zeeman, Steps, Van Haren, Op=Op

IMG_0463-1
Een kleine shoplog deze keer, shoplog #3! Wanneer jullie dit lezen ben ik lekker op vakantie in Schotland, en daar heb ik ook eigenlijk al mijn geld voor bewaard! Ik ga daar helemaal los! Maar omdat ik een keer op zaterdag weer eens vrij was van alles, kon ik lekker even alleen de stad in. Vind ik zo fijn soms! Ik weet trouwens niet van alles de prijzen meer, ik ben zo slim geweest deze meteen weg te gooien.

IMG_0460-1
De aanwinsten bij elkaar!

IMG_0468-1
Als eerste deze zonnebril van Lipton! Deze heb ik niet gekocht maar mijn moeder had speciaal twee flesjes ijsthee gehaald zodat ik deze kreeg! Ik heb nu dit model zonnebril al in 6 kleuren!

IMG_0464-1

Van Haren

Deze sneakers heb ik bij de Van Haren gehaald. Precies ditzelfde paar heb ik eigenlijk al, maar ik draag ze zo ongelovelijk vaak, dat ik alvast een reservepaar wil. Ze zitten zo ongelovelijk lekker en ze zien er echt mooi uit! Ze kosten nu maar €14,90

IMG_0418-1

Steps

Daarna kocht ik bij de Steps deze broek! Ik vind dat ze er altijd heel veel leuke dingen hebben, maar het is allemaal zo enorm duur! Nu hadden ze een sale en kocht ik deze broek voor maar €20,00 inplaats van €40,00! En het was 3 halen 2 betalen. Maar ik kon verder niet echt iets leuks vinden. Deze broek doet mij een beetje denken aan vroeger, toen ik altijd gekleurde skinny jeans droeg. Toen had ik ook een roze zoals deze, maar die heb ik uiteindelijk weggedaan omdat hij te klein werd. Ik vind hem erg mooi! Hij is heel zacht en heeft een subtiel washed effect.

IMG_0477-1

Zeeman

Ik koop bij de zeeman vaak mijn basics. Zoals ondergoed, t-shirts en longsleeves. En ook deze longsleeve! Ik heb hem al in verschillende kleuren, maar deze had ik nog niet! Wel vallen de kleren vaak wat kleiner. Dus ik neem altijd 1 of 2 maten groter mee. Ze zitten heel fijn en zijn super goedkoop! Deze longsleeve kocht ik voor €4,99

IMG_0476-1

Action

Mijn 2-fasen make-up remover van Collistar was op, en ik had toch echt een nieuwe nodig! Maar ik vond die van Collistar eigenlijk te duur, €20,00 voor een fles! Deze van Demake up heb ik al vaker voorbij zien komen op blogs en ik was hierdoor wel erg benieuwd. Deze kocht ik bij de Action voor maar €0,99 cent!

IMG_0471-1
Ook nam ik deze mee. Een verpakking met neusstrips, die heel fijn is! En eentje met patches voor op puistjes. Ik heb eigenlijk zeer weinig last van puistjes, maar áls ik er last van heb dan zitten ze er meteen 2 weken lang of langer. Dus ik probeer deze eens uit! De puistjes patches zijn te koop voor €1,99 en de neusstrips voor €0,99.

IMG_0470-1

Op=Op

Ik kocht nieuwe aanstekers bij de Op=Op! En nee, ik rook niet, maar ik gebruik ze voor de kaarsjes in mijn kamer. Deze kocht ik voor €0,99 per 2 stuks!

IMG_0475-1
En als laatste kocht ik hier ook 2 flesjes met heat protecting spray van Andrélon. Deze heb ik al eens eerder gehad, en nu waren deze twee samen voor maar €6,00. Geen geld, vooral als je kijkt naar de prijzen bij de drogist! Dit zijn nog wel de oude verpakkingen, maar het gaat om het product toch?

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Charlotte
  4 augustus 2013 at 14:46

  leuke aankoopjes! Vooral die heat protecting mist van andrelon zou ik wel eens willen proberen :)

  • Reply
   Monique Vring
   4 augustus 2013 at 14:54

   Thanks!
   Ja hij is heel fijn! Werkt perfect en ruikt super lekker (:

  Leave a Reply