0 In Personal/ Shoplogs

Shoplog #13: Vakantie Denemarken

IMG_4055-1
Altijd als ik op vakantie ben, dan moét ik gewoon een paar dagen goed shoppen. Nu was ik deze keer met mijn ouders mee, dus gaat dat minder makkelijk dan als ik zelf mijn hele planning kies. Toch heb ik best nog wat geshopt, vooral veel snacks!

Zo ook hier boven, een mega doos met luxe chocolade van Anthon Berg. Dit is een Deens merk wat verschillende bon bons onder andere maakt. Ik was wel erg benieuwd en kocht de grootste doos die ik in de winkel kon vinden. Exht, Ik kan niet wachten om hem open te maken en te proeven!

IMG_4057-1
Ik ben gek op thee en chai. En ik weet niet of deze smaken ook in nederland verkrijgbaar zijn, dus ik kocht ze maar gewoon daar.

IMG_4058-1
Ook toen ik deze verpakking zag moest ik hem meenemen. Maar ook omdat deze matcha thee bevat, waar ik dol op ben. Deze thee is wel iets prijziger, maar dat had ik er wel voor over.

IMG_4061-1
Denemarken is echt een jam land. Hier heb je een klein schap met verschillende soorten jam, daar heb je een hele rij vol met jam. Ik koos twee bijzondere smaken uit en een met peer, want peer is lekker, haha.

IMG_4062-1
Ook deze blauwe bessen siroop trok mijn aandacht. Het is een soort maple syrup met blauwe bessen, best interessant!

IMG_4063-1
En deze chocoladepasta dan, met agave siroop en honing! Het is een klein potje, dus wel echt voor bijzondere momenten vind ik. Echt zo’n product wat je op een zondag gebruikt.

IMG_4064-1
Ritter Sport heb je ook hier in nederland, maar deze smaken kende ik eigenlijk nog niet. Meenemen dus!

IMG_4065-1
Heel veel koek en snoep hebben ze trouwens naar mijn idee niet echt. Denemarken is volgens mij ook een vrij gezond land wat dat soort dingen betreft. Deze twee soorten leken mij wel interessant. De linker cake met kokos was trouwens wel erg lekker, die is ook al op, haha!

IMG_4066-1
Deze zijn niet heel bijzonder, maar toch lekker genoeg om mee te nemen naar huis.

IMG_4067-1
Ook deze twee rechter zakken hebben we volgens mij gewoon in nederland, maar ja, als je dan toch bezig bent. Ik wilde het risico iniedergeval niet nemen door ze niet mee te nemen en dat we ze hier niet hebben. Op mijn werk eet ik altijd nootjes als tussendoortje, dus deze komen zeker van pas.

IMG_4068-1
In denemarken heb je trouwens chips met dille smaak, super lekker was die! Toen ik deze dip mix vond moest ik die dan natuurlijk ook meenemen, alvast voor mijn verjaardag.

IMG_4070-1
Ook deze kocht ik alvast voor mijn verjaardag voor in de blokjes kaas of zo. Geen idee, ik moest gewoon iets met de vlag kopen.

IMG_4071-1
Ze hadden er ook heel veel verschillende soorten bier. Ik koos degenen uit met de leukste flesjes en meest aparte smaken. Ik bedoel maar, chili bier!?

IMG_4072-1
Thuis drink ik bijna alleen maar diksap. Maar deze twee soorten limonade spraken mij ook wel aan. Rabarber/vanille en gember/framboos.

IMG_4073-1
En deze smaken extra pure chocolade! Lekker! Met munt, chili en pistache.

IMG_4074-1
Ook hadden ze héél veel fruitrepen in het schap liggen, zoals je straks nog wel zult zien. Ik nam van de sport variant iniedergeval elke smaak mee. Granaatappel/framboos, limoen/chili en banaan/chocolade. Ze bevatten geen toegevoegde suiker en conserveringsmiddelen.

IMG_4075-1
Net zoals al deze repen die je nu gaat zien. Ik vond de verpakking alleen al zo leuk. Dus ook van deze kocht ik alle smaken. Al moet ik ze nu wel snel opeten. Zo enthousiast als dat ik was heb ik niet naar de houdbaarheid gekeken en zijn ze allemaal maar zo’n 2 á 3 maanden houdbaar. Oh well, moet ik maar elke dag zo’n reep mee naar mijn werk, wat een straf. Hier zie je de smaken dadel/rozijn/blauwe bes, dadel/rozijn/aardbei en dadel/appel/framboos.

IMG_4076-1
En hier dadel/peer, dadel/vijg en dadel/ananas.

IMG_4077-1
En hier zie je dadel/banaan, dadel/rozijn/appel/havermout/wortel en dadel/hazelnoot/pinda.

IMG_4059-1
Dit boek over de noorse goden kocht ik in het museum van Jelling over vikingen. Als je Marvel fan bent dan ken je vast de namen Thor en Loki wel, maar in dit boek hebben ze verhalen geschreven over alle goden. Super interessant om te lezen, ook al is dit meer een kinderboek, want je leert veel over vroeger met de vikingen. Zij geloofden in deze goden.

IMG_4080-1
Overal waar ik heen ga op vakantie, daar haal ik een snowglobe vandaan. Al haal ik ze meestal met glitters er in. Helaas kon ik die niet vinden daar, dus dan voor de verandering een met sneeuw. Ik vond deze mini viking zo schattig!

IMG_4081-1
Dit jurkje kocht ik bij de H&M, want ik zag hem toevallig in de sale hangen. Hij is wel wat kort, maar ik draag heb op dit moment over een broek heen, werkt ook perfect!

IMG_4083-1
En deze broek kocht ik in Legoland. Daar hadden ze een winkeltje van de Vero Moda, en deze broek zag er heerlijk warm uit (het was ijskoud buiten op de camping die tijd). Uiteindelijk heb ik heb niet daar gedragen, maar ben er wel heel blij mee!

Wat mij trouwens wel opviel, was dat er heel veel dingen in de supermarkt daar biologisch zijn. Het grootste gedeelte is eigenlijk biologisch. Terwijl hier in nederland eigenlijk nog vrijwel niets echt biologisch is. In denemarken vind je bijna niets anders!

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply