0 In Personal/ Shoplogs

Shoplog #12: Yankee Plaza

IMG_1398-1
Laatst las ik Diana haar blogpost over Yankee Candles. Ze had een grote shoplog gedaan bij Yankee Plaza en mocht een kortingscode geven aan haar lezers. Hier moest ik natuurlijk gebruik van maken! Vorig jaar (geloof ik) kocht ik in Schotland best wat Yankee Candle tarts. Maar ik kan er geen genoeg van krijgen, dus bestelde ik er weer een aantal. Met de kortingscode kon je 15 tarts uitkiezen en kreeg je er een gratis brander, 3 waxinelichtjes en gratis verzenden bij.

IMG_1427-1
Als eerste zag ik deze super schattige enveloppen met een leuk berichtje, wat visitekaartjes en de 3 waxinelichtjes. Ook kreeg ik er dan nog een gratis brander bij, maar die heb ik er niet bij gezet omdat ik die vergeten ben op de foto te zetten, haha. En ook omdat het niet echt mijn kleur is, geef ik hem binnenkort aan mijn tante.

IMG_1424-1
En dan alle 15 tarts! Hier kan ik echt weer jaren mee verder! Ik heb de beschijving even gebruikt van de officiële Yankee Candle website, aangezien er geen beschrijving van de geur op Yankee Plaza staat helaas.

IMG_1409-1

Wild Passion Fruit

– Een super zoete geur van passievrucht, meloen en mandarijn. Ik zou hem bijna op willen eten omdat hij zo lekker ruikt!

Ginger Dusk

– Ik ben gek op gember, en deze ruikt hier vrij sterk naar. Met een mengeling van citrus is hij echt heel fijn opwekkend.

Loves Me, Loves Me Not

– Een bloemige geur die ruikt naar madeliefjes. Een perfecte geur voor in de lente. Ruikt echt naar pas gewassen kleding. Wel een hele lichte geur.

IMG_1411-1

Black Plum Blossom

– Een warm zoete geur met mush, vanille en de zwarte pruim bloesems. Een heerlijk warme geur voor in de lente.

Turquoise Sky

– Ik was wel heel benieuwd naar deze. Want hoe ruikt een turquoise lucht? Vrij zoet iniedergeval! Hij heeft een geur van zeegras en musk. Geen idee hoe zeegras ruikt, zilt? Een heerlijke geur voor de lente.

Pink Dragon Fruit

– Deze wilde ik al een hele poos hebben, en dan nu eindelijk gekocht. Een enorm fruitige zoete geur. Heerlijk op een frisse lente of zomerdag. Maar ik denk dat deze ook makkelijk in de koudere dagen kan als je van zoet houd. Hij ruikt iniedergeval wel zoeter dan een echte dragonfruit.

IMG_1403-1

Honey & Spice

– Hoewel de naam zegt dat het een kruidige geur is, ruik ik dat zelf niet zo. Ik vind het eerder een vrij zoete geur. Misschien omdat dit een geur is van honing, chocolade, kaneel en suikerriet. Er staat ook steranijs op het plaatje, maar die staat niet bij de omschrijving en ruik ik ook niet echt. Dus dat vind ik wat verwarrend.

Cinnamon Stick

– Een heel heftige geur. Deze zou ik zelf niet langer dan een half uur tot een uur aan houden. Deze heeft, natuurlijk, een kaneel geur, maar gemixt met kruidnagel. Zelf vind ik dit echt een geweldige geur. Ik ben gek op alles wat kruidig ruikt.

Honey Glow

– Een geur met honing. Het ruikt ook naar een heerlijke pot met verse goudgele honing. Lekker warm en zoet.

IMG_1406-1

Midsummer’s Night

– Een heel aparte mannelijke geur. Hij heeft de warme geur van musk, salie en mahonie cologne. En zo als de naam al zegt, perfect voor een warme zomeravond, maar ook zeer geschikt voor een knusse winteravond.

Midnight Oasis

– Een wat frissere geur voor de verandering. Ik ben zelf niet zo van de citrus geuren, maar de vind ik wel erg fijn. Misschien omdat hij in combinatie is met sandelhout.

Amber Moon

– Een warme geur van pathouli en sandelhout. Niet echt een zoet of kruidige geur. Vooral een warme geur.

IMG_1412-1

Wild Fig

– Vijgen vind ik altijd iets bijzonders hebben. Ze ruiken bijzonder, maar hebben ook een aparte structuur en smaak. Ook mijn vader is er gek op. Deze heeft een zoete geur met iets van een “groene” geur achterliggend. Lastig uit te leggen, maar ik vind hem wel goed op vijgen lijken.

Red Apple Wreath

– Weer een heerlijk kruidige, maar zoete geur. Deze heeft de geur van zoete rode appels, kaneel, walnoot en maple syrup. Een warme geur. Door de appels is hij minder sterk dan ik dacht.

Black Cherry

– Deze ruikt naar rijpe rode kersen. Vrij zoet, maar wel een warme zoete geur. Perfect voor de herfst.

Alle tarts kosten €1,79 per stuk. Ik heb voor deze hele bestelling maar €26,85 betaald. Koopje dus! Zelf heb ik liever tarts dan geurkaarsen. De kaarsen gaan bij mij altijd tunnelen en gaan naar mijn idee soms toch minder lang mee dan een tart. Want ondanks dat er staat dat een tart maar zo’n 8 uur mee gaat, heb ik gemerkt dat sommigen zeker het dubbele meegaan. Zo heb ik eens een Vanilla Chai tart gehad, en die heeft zeker 25 uur aangestaan en ruikt nog steeds vrij sterk. Het ligt echt aan de geur en hoe sterk deze is hoe lang ze meegaan. Maar juist daarom ben ik hier zo enthousiast over.

IMG_1418-1

De service van Yankee Plaza vond ik trouwens ook fijn! Iemand anders had gereageerd dat de kortingscode het nog niet deed, en dit werd toen meteen geregeld. Ik vertelde ook dat ik maar even zou wachten dan met bestellen, en Maurice van Yankee Plaza reageerde hier ook op. Vond ik toch wel netjes! Ook met het persoonlijke berichtje en de erg snelle levering (zondag besteld, dinsdag in huis). Helemaal top! Hier ga ik zeker vaker bestellen.

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply