1 In Personal/ Shoplogs

Shoplog #10: Primark

IMG_9737-1
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik bij de Primark ben geweest. Daarom ging ik gisteren samen met mijn broertje en een vriendin naar de Primark in Zaandam. Ze hebben altijd te veel leuke spulletjes!

IMG_9730-1
Iron Man trui: €15,00
Zo kocht ik deze Iron Man trui! Ik vind hem zelf erg leuk, en hij zit ook geweldig. Ik heb namelijk twee andere truien van deze stof van de Primark, en die draag ik heel vaak. Niemand om mij heen vind hem leuk, maar ach, ik moet hem dragen toch!

IMG_9732-1
X-Men t-shirt: €8,00
Dit t-shirt is eigenlijk veel te groot. Ik heb een L gehaald, terwijl ik op de mannenafdeling altijd een maat M heb. Maar gelukkig ben ik handig met een naaimachine, dus ik maak hem wel iets smaller.

IMG_9733-1
Licht blauw t-shirt: €3,00
Lekker voor in de zomer, met het warme weer. Ik had ook nog geen licht blauw t-shirt, en deze vond ik wel erg schattig!

IMG_9734-1
Polkadot rok: €13,00
Deze zagen mijn vriendin en ik tegelijk en hij is echt helemaal mij. Je draagt hem in je taille en valt dan tot op de knie. Super schattig!

IMG_9735-1
Polkadot tas: €5,00
De tas die ik nu altijd bij mij draag heb ik al bijna twee jaar, dus het werd wel weer tijd voor een nieuwe. Ik ben niet zo’n tassen persoon, ik doe jaren met 1 tas. Deze vond ik zó leuk! Ik was al tijden op zoek naar zo’n tas, en nu was hij ook nog eens afgeprijsd van 12,50 voor 5 euro.

IMG_9741-1
Marvel beker: €2,50
Zoals jullie misschien hebben gemerkt, ben ik gek op Marvel. Daarom kon ik deze beker ook niet laten liggen! Handig!

IMG_9742-1
Glasvijl: €1,50
Heel veel mensen doen jaren met zo’n glasvijl. Die van mij zijn binnen een paar maanden helemaal “op”. Gelukkig zijn deze niet zo duur!

IMG_9745-1
Slippers: €2,00
Heel veel jaar geleden heb ik eens gratis Brunotti slipper gekregen, ze waren felgroen. Maar ik draag eigenlijk nooit iets met groen, dus ze pastten nergens bij. Het werd tijd voor nieuwe! Deze vond ik wel erg schattig met de glitters.

IMG_9746-1
Springtouw: €3,00
Nu ik veel thuis zit, merk ik dat ik echt heel weinig beweeg. Hoewel ik nog zo dacht om vaker te hardlopen. Maar ik vind dat ergens heel saai. Springtouwen kun je ook gewoon even snel achter in de tuin doen, dus ik nam hem mee. Ik heb hem al even gebruikt, en toen merkte ik dat mijn conditie echt heel slecht is! Goede aankoop dus!

Ga jij vaak naar de Primark?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sarah
    17 juni 2014 at 19:35

    Wauw! Dat tasje is echt super leuk! :D

  • Leave a Reply