3 In Personal/ Shoplogs

Shoplog #1 The Body Shop, Miss Etam, Kruidvat, De Tuinen, Toko

IMG_9408-1
Mijn eerste shoplog hier, omdat ik dat ook altijd zo leuk vind om bij anderen te zien! Ik probeer de laatste tijd wat minder te kopen. En de dingen die ik nodig heb zo veel mogelijk in 1 keer, zodat ik de rest van de maand wat rustiger aan doe. Ik heb namelijk echt een mooie auto nodig als ik mijn rijbewijs haal!

IMG_9404-1
Mijn inkopen van deze week! Vooral veel eten eigenlijk, maar ik hou gewoon zó veel van lekkere dingetjes! Haha!

IMG_9359-1

PEARLE

Deze lenzen zijn niet echt een aankoop, aangezien ik deze gratis kreeg van mijn opticien. Maar ik heb wel voor een half jaar lenzen besteld, en aangezien de aanvraag nu nog een maand duurt, heb ik deze maandlenzen gratis gekregen. Super!

IMG_9360-1

TOKO

Ik ben even bij de toko geweest om een nieuw pakje crispy seaweed te halen. Uiteindelijk heb ik toch iets meer meegenomen!
De naturel variant heb ik laatst ook al gekocht, en ik was blij verrast met de smaak! Een typische zeewier smaak met peper. Zo lekker! Deze kost €3,25.

De tempura crisy seaweed wilde ik ook wel proberen, ben erg benieuwd naar deze! Hij kost €1,65. En met soja saus smaak vond ik ook wel interessant, en deze kost €1,45.

Ik heb al eens mochi gegeten bij de japanner, alleen dan met bonen smaak. Die vond ik zó lekker! Deze wilde ik ook wel eens proberen, die ziet er ook heel lekker uit. De mochi kost €1,99.

IMG_9367-1

TURKSE WINKEL

In Alkmaar is er een heel leuk winkeltje met allemaal super goedkope groenten en fruit. Maar je kunt hier nog heel veel andere dingen kopen. Zoals deze bananen chips, daar ben ik echt helemaal gek op. Soms kan ik wel zo’n hele zak in 1 keer opeten! De bananen chips kost €1,49. Ook zag ik deze stokjes met chocolade. Ze doen me heel erg denken aan de japanse Pocky. Ze zijn super lekker en ze kosten maar €0,89.

IMG_9371-1

KRUIDVAT

Bij de Kruidvat kocht ik deze handcreme. Ik heb deze al eens eerder gehad, en later een rozen handcreme gehad. Maar deze vind ik toch echt het fijnste. Hij trekt lekker snel in, smeert fijn uit en hij maakt mijn handen super zacht. Zonder dat hij m’n handen irriteert, want dat heb ik super snel met creme’s. De handcreme kost €2,49.

IMG_9373-1

THE BODY SHOP

Ik moest ook écht langs bij The Body Shop, aangezien ze nu een 50% korting actie hebben. Speciaal voor deze acties hebben ze 4 nieuwe geuren die tijdelijk te koop zijn. En eigenlijk ging ik speciaal voor de frambozen parfum heen, maar volgens mij is deze helaas alleen via internet te koop.

Wel heb ik deze frambozen douchegel gekocht. Eigenlijk heb ik al een frambozen douchegel thuis liggen van een ander merk, maar deze ruikt net weer even anders. En ik kan spullen met frambozen geuren nooit laten liggen, ik ben daar zo gek op! Deze douchegel kost nu maar €3,25.

Deze douchegels heb ik al eens zien liggen, maar ik vond ze altijd vrij duur. En nu waren ze opeens uit het assortiment gehaald! Maar voor de kortings actie hebben ze deze tijdelijk nog in de winkels liggen. Ik vond deze geur heel fijn! Hij is heel subtiel. Ook een voordeel, deze douchegels zijn zonder SLS en Parabenen. De peren geur vind ik het meest fijn. Deze beiden flessen zijn €2,50 per stuk.

IMG_9381-1

DE TUINEN

De flapjack heb ik gekocht bij De Tuinen. Ik koop hier vrijwel nooit iets, want ik vind het namelijk een best dure winkel. Maar deze kon ik niet laten liggen. Hij ziet er zo lekker uit! Hij kost €1,45

IMG_9380-1

MISS ETAM

En als laatste kocht ik deze broek bij Miss Etam. Ik draag eigenlijk bijna nooit broeken, en heb een paar maanden geleden mijn eerste broek sinds jaren gekocht. Die vind ik eigenlijk zo leuk, dat ik er nog een moest hebben! Nu heb ik twee broeken met bloemen! Deze is alleen iets drukker en kleurijker dan de ander die ik heb, maar ik ben er zo blij mee!

IMG_9398-1
Hij past precies! Hij is om de middel wel ietsje te groot misschien, terwijl ik zelfs een maat kleiner heb moeten nemen dan dat ik normaal heb! Het enige waar ik eigenlijk pas thuis achterkwam, was dat er geen zakken in de broek zitten, het zijn nepperts! Ook zitten er geen lusjes aan voor een riem, en juist dit heb ik zo erg nodig. Dus die zal ik er later zelf maar aan moeten maken. De broek is nu in de aanbieding voor maar €39,00.

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lisa
  22 juni 2013 at 21:13

  Ik krijg er helemaal trek van :D Leuke broek zeg! Wist niet dat miss etam van dat soort hippe dingetjes had haha!

  • Reply
   Monique Vring
   22 juni 2013 at 21:14

   Haha, dank je!
   En idd, soms hebben ze leukere dingen dan je eigenlijk zou denken!

 • Reply
  Charlotte
  23 juni 2013 at 01:37

  Hele toffe broek met al die bloemetjes :)

 • Leave a Reply