0 In Lifestyle/ Nailart

Nailart | Roze glitter gradient

https://i1.wp.com/moniquevring.com/wp-content/uploads/2013/03/nailart-roze-glitter-gradient.jpg?resize=850%2C567
Ik had weer eens zin in een gradient nailart! Heel erg nailart is het eigenlijk niet, want daar ben ik gewoon te klunzig voor. Maar toch ben ik altijd blij met dit soort dingetjes! Ook vind ik het altijd vervelend dat het altijd zoveel lagen bevat, en hierdoor heb ik eigenlijk altijd wel deukjes in m’n verse nagellak! Deze roze glitter gradient nailart ziet er wel echt zomers uit, lekker vrolijk zo met al die glinsteringen. Mooi in de zon!

NAGELLAK GEBRUIKT

+ 090 Karl Says Trés Chic – Catrice Ultimate Nudes
+ 790 The Pinky And The Brain – Catrice Ultimate NailLacquer
+ C07 ¿Holo Qué Tal?! – Catrice Million Styles Effect Top Coat
+ Glitters – Essence Vintage District nailart kit

 
Ik heb de Karl Says Trés Chic lak gebruikt als basis met The Pinky And The Brain als gradient erover heen. Dit heb ik met een make-up sponsje gedaan. ¿Holo Qué Tal?! heb ik als glittercoat over het geheel gedaan en daarna de roze glitters uit het nailart kitje op de natte topcoat geplakt. Ik vind hem erg mooi gelukt!

roze glitter gradient

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply