0 In Nailart

Nailart: Roze glitter gradient

IMG_7239-1-1
Ik had weer eens zin in een gradient nailart! Heel erg nailart is het eigenlijk niet, want daar ben ik gewoon te klunzig voor. Maar toch ben ik altijd blij met dit soort dingetjes! Ook vind ik het altijd vervelend dat het altijd zoveel lagen bevat, en hierdoor heb ik eigenlijk altijd wel deukjes in m’n verse nagellak!

IMG_7230-1-1
De lakjes die ik heb gebruikt zijn Catrice Ultimate Nudes 090 Karl Says Trés Chic als basis.
Catrice Ultimate NailLacquer 790 The Pinky And The Brain als gradient met een sponsje eroverheen.
Catrice Million Styles Effect Top Coat C07 ¿Holo Qué Tal?! als topcoat over alles heen. En de roze glitters uit de nailart kit van Essence Vintage District over de natte topcoat.
Hierna heb ik de Catrice Quick Dry and High Shine top coat erover heen gedaan.

Ik vind hem erg mooi gelukt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply