3 In Lifestyle/ Reviews

Review: Soy Scents by Thessa

IMG_9286-1
Ik ben helemaal gek op geurtjes in huis! Vroeger stak ik altijd al wierrook op in mijn slaapkamer. En later ben ik overgestapt op geurolie. Maar de wierrook vond ik na een tijdje niet zo lekker meer, te muf voor in de zomer. En van de olie kreeg ik altijd vieze handen en dit was lastig uit het bakje te verwijderen. En toen ik de laatste tijd overal soy scents voorbij zag komen moest ik die hebben! Ik heb al vele webshops voorbij zien komen, maar toen ik de webshop van Thessa tegen kwam, wist ik dat ik hier wilde bestellen. Dit omdat zij met de dubbele hoeveelheid parfumolie werkt in haar soy scents in vergelijking met anderen. Dit moest ik uitproberen!

IMG_9291-1
Ik heb in totaal 7 soy scents besteld. Hier zie je er maar 6, want ik kon niet wachten! Ze zien er allemaal echt heel schattig uit! Leuke pastelkleurige vormpjes. Sommigen met leuke sprinkles erop en allemaal netjes apart verpakt. Bijna zonde om ze op te branden!
 
IMG_9292-1
Ik heb de geuren Cherry Blossom (niet op de foto), Monkey Farts, Pear, Creme Caramel, Pine Apple, Watermelon en Candy Bubble besteld. In totaal heeft ze 36 verschillende geuren in haar webshop.
 
IMG_9299-1
In dit glazen schaaltje bewaar ik de soy scents. Ze zien er zo leuk uit, dat ik ze ook gewoon in mijn kamer moest neerzetten! Die laat ik niet in mijn kast liggen!
 
IMG_9311-1
Je kunt de soy scents helemaal in het brandertje doen of ze in stukjes breken. Persoonlijk houd ik wel van behoorlijk sterke luchtjes, dus ik doe ze er gewoon helemaal in. En als je wilt wisselen van geur, dan maak je de onderkant van het bakje warm met heet water, en kun je ze er zo uitdrukken!
 
IMG_9313-1
Dit is Candy Bubble. Een geur dat echt heel sterk naar kauwgomballen ruikt. Ik heb deze nu al een week elke avond aan staan, en hij ruikt nog steeds! Echt heel fijn! Ik ben erg benieuwd naar de andere geurtjes, en ik ga ook zeker vaker bestellen als deze op zijn!
 
Deze soy scents zijn te koop bij shopbythessa.nl voor €1 per stuk.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Angelique
  19 juni 2013 at 02:53

  Wooh klinkt super lekker! *zet op wishlist* haha

 • Reply
  Cynthia
  19 juni 2013 at 19:06

  Ziet er echt superschattig uit!

 • Reply
  Jolanda
  22 augustus 2015 at 23:06

  Die zien er echt leuk uit! Ga ik ook naar proberen in m’n nieuwe huis!

 • Leave a Reply