3 In Lifestyle/ Reviews

Review | Rimmel Lipstick Lock

Rimmel Lipstick Lock
Toen ik afgelopen winter weer naar Schotland ging, maakte ik weer een lijstje met spullen die ik wilde kopen daar. Mijn oog viel toen op een lipstick lock van Lipcote. Ik vroeg me af wat dit precies was en ging opzoek naar reviews. En hier werd heel positief over gesproken! Dus die moest ik ook hebben! Maar toen ik eindelijk in de Superdrug stond was hij niet te vinden, helaas. Wel vond ik deze van Rimmel, die was wat duurder, maar wilde hem zo graag hebben!


De verpakking is vrij klein, en het lijkt alsof dit snel opgaat. Maar je hebt super weinig nodig elke keer! Dus als je veel lipstick draagt, zal je hier zeker wel een jaar mee doen, misschien nog wel langer!
Op de voorkant staat “lucidalabbra”, dit betekend (volgens google) lipgloss in het italiaans. Het is alleen totaal geen gloss. Het is heel erg vloeibaar, als water, en geeft ook geen verdere kleur of glans aan jouw aangebrachte lipstick toe. De lichtrode kleur die je hierin ziet zitten is van mijn lipstick, deze pakt hij een beetje mee als je hem hebt gebruikt.


Het opbrengen is eigenlijk heel simpel. Zo staat het beschreven op de verpakking:
“Seals and fixes lipstick. Brush lightly over blotted lipstick. Keep both lips apart until dry.”
Er staat dus dat dit spul jouw lipstick fixeerd. Hierdoor zal je dus geen afdrukken meer op je glas zien als je iets hebt gedronken. Maar ook zou de lipstick langer moeten blijven zitten.

HOE GEBRUIK JE HET

+ Doe je lipstick op zoals je normaal doet.
+ Dep je lippen ligt af om het overtollige lipstick weg te halen.
+ Smeer de lipstick lock heel voorzichtig over de lipstick.
+ Houd je mond open tot de lipstick lock droog is.

 

Ik heb voor deze review mijn meest gepigmenteerde en romigste lipstick gebruikt. Deze is ook vrij lastig op te brengen, dus hij zit niet zo mooi op mijn lippen. Zoals je misschien ook kunt zien ben ik iets te hard met het kwastje over mijn onderlip gegaan, hier is de kleur iets er vanaf. Ik heb deze lipstick met de lock net voor het avondeten opgedaan. Ik heb niet heel anders gegeten dan normaal, misschien iets voorzichtiger, maar dat doe ik eigenlijk automatisch met eten als ik lipstick op heb.

En de tweede foto is hoe het er na het eten en drinken uit zag. Opzich niet heel verkeerd. Alleen de binnenkant is iets weggevaagd, maar het is niet zo erg als dat het zonder lock zou zijn. Ik heb deze lipstick lock vaker gebruikt, en als je een hele middag niks eet, maar wel veel drinkt, blijft de lipstick perfect op zijn plek zitten. Eigenlijk hoef je hem maar 1 keer op de dag bij te werken, en heel misschien 2 keer. Dit vind ik echt wel meevallen!

Ik ben wel erg blij met deze aankoop, en gebruik deze ook altijd als ik lipstick draag! Wel moet je uitkijken met droge of stukke lippen, aangezien dit heel veel pijn doet. Ook heeft hij een enorm sterke alcohol geur, dit vinden sommigen niet prettig, maar mij maakt het persoonlijk niets uit, als mijn lipstick maar blijft zitten!

De lipstick lock is naar mijn weten alleen verkrijgbaar in de UK, voor omgerekend zo’n €5,80.

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Angelique
  11 juni 2013 at 22:47

  Leuk product, niet gek duur ook, jammer dat het niet in Nederland te koop is. Zet hem daarom ook maar op mijn wishlist voor als ik weer naar het buitenland ga

  • Reply
   Monique Vring
   11 juni 2013 at 22:53

   Inderdaad wel jammer!
   Gelukkig, als je hem eenmaal hebt, dan hoef je hem ook voorlopig niet meer te kopen!

 • Reply
  Eline
  17 juni 2013 at 19:58

  Lijkt me heel handig dit ga ik onthouden! Mooie foto’s heb je gemaakt :)

 • Leave a Reply