0 In Lifestyle/ Reviews

Review: Revitalash

IMG_9309-1
Een paar maanden geleden mocht ik de Revitalash wimper conditioner uittesten. Super blij was ik! Ik had dit product namelijk al op meerdere websites gezien en zag uit de reviews dat het bij hun echt had gewerkt. Toch was ik er zelf nog al sceptisch over, want zou het bij mij dan ook werken? Ik kreeg dit sample toegestuurd om uit te testen.

IMG_9310-1
In het doosje zit en klein flesje, in het formaat van een eyeliner verpakking. Ook zit er binnenin een omschrijving hoe je het product moet gebruiken en een waarschuwing met punten waar je op moet letten. Zo moet je het product niet in je ogen krijgen, maar dat is eigenlijk met elk product zo. Maar ook als je wondjes hebt bijvoorbeeld of je krijgt er rode ogen van moet je hiermee stoppen. Opzich zijn het geen hele rare dingen waarom je het product niet kunt gebruiken. Maar het is wel handig om van te voren altijd de bijsluiter te lezen.

IMG_9311-1
Hoe gebruik je het wimper serum: Je brengt het aan met het kwastje op de wimperrand. In de bijsluiter staat een plaatje waar ze het weergeven alleen op de wimpers zelf. Ik gebruik het echt op de wimperrand waar ik ook de huid van mijn ooglid aanraak. Dit omdat je dan echt bij de wortels van je wimpers zit. Je hoeft het serum maar 1 keer per dag te gebruiken. Het is het handigst om te gebruiken voor het slapen gaan. Reinig je gezicht en ogen goed voordat je het gebruikt. s’Avonds kan het serum lekker lang inwerken.

IMG_9318-1
Het kwastje is heel dun, iets dunner dan een kwastje van een eyeliner. Dit vind ik persoonlijk wel fijn, hierdoor gebruik je niet te veel van het product, want je hebt ook niet zo veel nodig. Met 1 keer dippen heb ik genoeg voor mijn beide ogen. Je voelt ook niets van het product als je het gebruikt. Het is misschien wat koud, maar je voelt niets tintelen of een beetje branden. Gelukkig maar!

IMG_7619-1
Hier komen de foto’s waar het resultaat echt te zien is. Het zijn helaas niet de beste before en after foto’s, maar helaas kan ik die nu niet meer opnieuw maken. Ook heb ik een best wel last van een hangend ooglid, en zijn mijn wimpers zonder mascara vrij lastig te zien. Hier iniedergeval een vooraanzicht, een waar je de onderkant van mijn wimpers ziet en een met mijn oog gesloten. Ik heb voor deze foto’s mijn wimpers niet gekruld. Hier zie je ze dus puur natuur. Ik heb niet zulke lange wimpers en ze steken een beetje vooruit. Er zit niet een mooie krul in mijn wimpers.

IMG_9207-1
De belichting is hier wat anders, maar dit is toch echt mijn oog. Je ziet hier dat mijn wimpers toch echt wat langer zijn dan voorheen. En ik merk dat voor de wimpers aan de buitenkant van mijn oog langer zijn. Opzich zie je dat niet zo goed hier. Maar ze zijn ook wat meer gekruld. Ook lijken mijn wimpers iets dikker en alsof ik er meer heb dan voordat ik het serum gebruikte. Wel heb ik gemerkt dat er wat wimpers extra zijn gaan groeien boven mijn huidige wimperlijn. Het is niet heel duidelijk, maar ik zie het zelf wel in de spiegel. Het is natuurlijk niet dat er in het midden van mijn ooglid opeens wimpers zijn gaan groeien. Maar het voelt wel alsof ze op een wat hogere plek zitten. Mijn huid is daar ook iets bobbeliger geworden naar mijn idee. Maar niet zo erg dat het lelijk of storend is. Maar ik denk wel dat dit door het serum komt.

IMG_9212-1
En hier mijn wimpers met mascara er op. Ik had hier eigenlijk ook een before shot van moeten maken. Dan kon je het extra goed zien. Eventueel kun je hier kijken naar oudere make-up looks die ik heb gemaakt. Daar kun je zien hoe mijn wimpers met make-up waren voordat ik Revitalash gebruikte. Maar ik ben wel echt heel erg onder de indruk! Vooral de lengte is echt ongelovelijk. Hier heb ik trouwens ook mijn wimpers niet gekruld, dit komt echt door Revitalash en de mascara. Ik heb hier een hele goedkope mascara gebruikt van NYC, geen dure mascara die van alles beloofd. De volheid van mijn wimpers en de krul komen echt door Revitalash.

Het enige nadeel van Revitalash vind ik dat je wimpers vrij snel uitvallen als je het serum niet meer gebruikt. Ik heb het serum zeker drie maanden, iets langer zelfs, elke dag gebruikt. Maar daarna ben ik even een week gestopt. Het viel mij meteen op dat ik soms wel 3 wimpers in mijn watje vond als ik mijn ogen ging reinigen. En ik boen echt totaal niet. Daar schrok ik wel even van. Opzich is het heel natuurlijk, want dit gebeurd normaal ook, en ze groeien natuurlijk weer terug. Maar toch vond ik het wel apart. Dat dat zo snel gaat!

Bij iedereen is trouwens het effect anders, iedereen heeft weer andere wimpers. Zo is bij de één het effect niet heel duidelijk te zien, en bij de ander wel. En toch kan ik het zeker aanraden, al is het maar om te proberen of je het iets vindt. Ik ben er zeker van onder de indruk en ben ongelovelijk blij met mijn wimpers nu! Mijn ogen spreken nu veel meer, en ik hoef geen extra lagen mascara op te doen. 1 laagje en ik zie er fris en fruitig uit. Wel houd ik het helaas bij dit sample en koop ik geen nieuwe meer. Dit omdat ik er op dit moment geen geld voor heb om een nieuwe te kopen. Want ze zijn wel vrij prijzig.

Revitalash kun je onderandere kopen op hun eigen webshop. Een wimperserum van 2 ml kost €74,95. En hier doe je ongeveer 3 maanden mee.

Heb jij wel eens Revitalash producten gebruikt? Of zou jij dit wel eens willen gebruiken?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply