1 In Lifestyle/ Reviews

Review: Katy Perry Killer Queen parfum

IMG_6923-1
Na het lezen van vele blogs, ik volg er behoorlijk veel, kon ik dit natuurlijk niet negeren. Het nieuwe parfum van Katy Perry zag ik overal voorbij komen. Katy Perry vind ik echt een toffe vrouw, en haar muziek is ook altijd leuk om naar de luisteren, lekker vrolijk! Ze heeft haar eigen stijl, en dat is juist zo cool. Ik was altijd al benieuwd naar haar andere parfums, maar deze heb ik uiteindelijk nooit gekocht. Maar toen ik dit parfum rook in de parfumerie moést ik hem gewoon hebben!

IMG_6927-1
De verpakking vind ik er leuk uitzien. Niet bijzonder, maar wel mooi. Ik bewaar altijd de doosjes van parfums, ik heb een enorme stapel onder mijn bed liggen. Gewoon leuk om te bewaren.
 
IMG_6941-1
De fles zelf is ook echt prachtig. Ik vind de kleurovergang in de fles echt heel mooi. Ik blijf er maar naar kijken! Ook vind ik het leuk dat je hem neerlegt inplaats van dat je hem neerzet. Het neemt wel wat meer plek in beslag, maar dat heb ik er wel voor over!
 
IMG_6935-1
Op de bovenkant van de dop zie je hier een embleem met K en P erop, van natuurlijk Katy Perry. Het ziet er heel elegant maar sterk uit. Het doet mij denken aan van die typische familie wapens die vooral vroeger veel werden gebruikt.
 
IMG_6930-1
Daar onder staat Killer Queen in een mooi lettertype in de dop gegraveerd.
 
IMG_6937-1
En samen maakt dat een kroontje! Wel moet je voorzichtig zijn, ik denk dat de bovenkant van de dop er snel af kan breken. Dus zeker niet meenemen in je tas!
 
IMG_6929-1
En dan de geur!
 
Top noten: Bosvruchten, Bergamot, Pruim
Middel noten: Celosia, Frangipani, Arabische Jasmijn
Basis noten: Patchouli, Cashmeran, Praline
 
Een paar lastige woorden. Ik ken een aantal van deze ingrediënten nog niet in een parfum. Dat maakt het wel interessant! Celosia is bijvoorbeeld een bloem. Frangipani, of wel Plumeria, is een tropische boom met bloemen en Cashmeran is een synthetische stof speciaal gemaakt voor parfum. Dit ruikt een beetje muskus-achtig.
 
Hij ruikt vrij zoet maar niet snoeperig zoet en ook zeker niet kinderlijk. Het is ook een vrij sterke geur, hij vervliegt niet zo snel gelukkig. Als ik dit parfum s’ ochtends heb opgedaan en ik ga s’ avonds onder de douche, dan ruik ik het parfum extra sterk nog opvliegen. Heel grappig! Ik weet niet of ik dit mag zeggen, maar ik vind La Vie Est Belle van Lancôme een hele fijne geur. En stiekem doet deze geur van Katy Perry mij er een beetje aan denken. Alleen dan iets zoeter, wat ik persoonlijk wel erg lekker vind! Ik ben blij dat ik voor de 50ml ben gegaan, want dit parfum draag ik sindsdien elke dag!
 
Ik heb de 50ml voor €33,75 bij Douglas gekocht.
 
Ben jij bekend met de geuren van Katy Perry?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Amy
    18 december 2013 at 13:43

    Ik heb hem ook al geroken en ik vind de geur echt zó speciaal. Het is iets wat ik nog nooit eerder heb geroken, wel heerlijk! Ik ga hem zeker nog aanschaffen.

  • Leave a Reply