0 In Lifestyle/ Reviews

Review: Dr. van der Hoog Hydro Active dag- en nachtcreme

IMG_0475-1
Al jaren gebruik ik Dr. van der Hoog creme. Een aantal jaren geleden hadden ze nog een andere verpakking en formule. Maar deze is veranderd. Ik moest er erg aan wennen in het begin, en had het idee dat de formule iets minder goed werkte voor mijn huid. Maar ik kwam er achter dat ik gewoon een creme voor een ander huidtype moest gebruiken. Zo gebruikte ik eerst altijd de creme voor (zeer-) droge huid, nu gebruik ik een creme die hydrateerd.

Ook zag ik nooit het nut in van een nachtcreme, tot dat ik een keer perongeluk een nachtcreme inplaats van een dagcreme had gekocht. Op zich merk ik het verschil nog niet zo, maar ik gebruik het maar wel gewoon op de aangewezen tijden.
 
IMG_0484-1
Een potje creme bevat 50ml. Dat klinkt heel weinig, maar je hebt ook maar weinig nodig. Ik denk dat ik ongeveer 3 kwart tot 1 jaar doe met 1 potje. Ook krijg je een spateltje bij het potje, zelf gebruik ik deze niet omdat ik dat niet fijn vind werken, maar het is wel hygiënischer.
 
IMG_0479-1
Een mooie positieve tekst op de verpakking.
 
IMG_0488-1
En de gebruiksaanwijzing. De creme is zijdezacht en smeer super goed uit. Je hoeft dus niet hard te vegen over je gezicht om de creme goed te verdelen. Dit heb ik wel eens bij een andere creme moeten doen, en toen gebruikte ik ook veel meer product dan dat ik nu doe. De geur is vrij neutraal. Licht zoet, maar zeker niet hinderlijk. Een heerlijke geur voor een creme. Mijn huid is ook heel zacht als ik deze creme heb gebruikt. Droge plekjes verdwijnen en het voelt echt alsof ik net een masker op heb gehad. Ook trekt de creme snel in daardoor ik snel verder kan met mijn make-up.
 
IMG_0492-1
Ook de nachtcreme bevat 50ml en heeft een bijgevoegd spateltje.
 
IMG_0489-1
En weer zo’n mooie tekst.
 
IMG_0493-1
En de gebruiksaanwijzing, niet heel veel anders dan de dagcreme. De nachtcreme voelt qua structuur hetzelfde, ruikt hetzelfde en strekt ook net zo snel in. Wel verzorgd deze creme net iets meer dan de dagcreme. Ik gebruik hem eigenlijk vooral als ik onder de douche vandaan kom, dan is mijn gezicht zo droog dat hij wel wat nodig heeft. Deze creme maakt mijn huid meteen weer heerlijk zacht.
 
IMG_0496-1
De prijzen:
Dr. van der Hoog dagcreme: €15,49
Dr. van der Hoog nachtcreme: €15,99
 
De prijzen kunnen per winkel verschillen.
 
Welke creme gebruiken jullie altijd? En gebruiken jullie alleen een dagcreme of ook een nachtcreme?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply