6 In Lifestyle/ Reviews

Review: Catrice Eve In Bloom Limited Edition

IMG_1310-1
De limited edition van Catrice deze maand sprak me heel veel aan. Ik ben gek op bloemetjes, rood, roze, romantische dingen. Echt iets voor mij! Toch heb ik niet zo heel veel meegenomen van deze collectie, ik ben de laatste tijd iets kieskeuriger. Ik heb al veel kleuren of soortgelijke producten in mijn stash. En probeer nu toch alleen wat dingen te kopen die ik nog niet heb.

IMG_1315-1
Als eerste dit prachtige nagellakje! Hij heet C05 Blossom you, blossom me. Een lichte oud roze kleur die toch best fris oogt. Ik vind hem echt heel mooi! Hij heeft een mooie mat zilveren dop met een patroontje van rozen.

IMG_1316-1
Hij lakt erg fijn en dekt in twee laagjes. 1 laagje kan ook al, maar twee laagjes is toch net even iets mooier. Een mooie creme finish.

IMG_1331-1
Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi paars oogpotlood. Deze vond ik er mooi eruit zien, en fel genoeg!

IMG_1333-1

IMG_1334-1
Hij geeft heel veel kleur af! I like it! Hij is wat donkerder paars dan ik had verwacht.

IMG_1344-1
Maar zoals je hier kunt zien is hij toch nog vrij fel op mijn ogen. Hij heeft een beetje een rode ondertoon hier. Ik vind hem erg mooi!

IMG_1377-1
Ik heb nog nooit een highlighter gehad. En na de highlighting balletjes van de Essence LE, die erg slecht bleken te zijn, was ik eigenlijk een beetje huiverig over deze highlighter. Toch nam ik de gok, aangezien dit een poeder is, en niet een in vaste vorm. Dit is de Loose Moisturizing Highlighter.

IMG_1379-1
Wat trouwens wel grappig is, lees de omschrijving eens! Volgens mij staat de verkeerde tekst op de verpakking. Deze hoort denk ik bij de matte powder verpakking. Aangezien een highlighter echt geen mat effect geeft!

IMG_1381-1
De opening was goed beschermt met een enorme sticker. Toen ik deze eraf probeerde te halen vloog er heel veel poeder uit!

IMG_1386-1
Hier een swatch op mijn arm van de highlighter. Je moet wel echt uitkijken dat je niet te veel op je kwast neemt, want anders glimmen je wangen enorm erg!

IMG_1391-1
En hier zie je hem op mijn wang. Ik heb hem hier iets zachter gemaakt. Je hebt echt heel weinig poeder nodig, anders word het echt te heftig. Hij is wel echt ongelovelijk mooi. Goede aankoop!

IMG_1430-1
Ik heb nog nooit nagelstickers gebruikt, ik vind ze meestal veel te duur en ze werken ook vaak niet eens. Maar deze waren te schattig om te laten liggen.

IMG_1431-1
Ze plakken erg goed en zijn makkelijk aan te brengen. Wel vind ik dat ze erg smal zijn. ik heb geen brede of grote nagels. Maar deze zijn echt heel klein. Er zitten in totaal 12 stickers in de verpakking, en van het rijtje van 6 verschillende groottes, is dit de 3de van de kleine kant. Ook het vijlen ging niet optimaal, maar wel goed genoeg. Ze zien er iniedergeval leuk uit!

Prijzen

+ Nagellak: €2,99
+ Oogpotlood: €1,99
+ Highlighter: €5,59
+ Nagelstickers: €2,39

 

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Summer
  4 september 2013 at 16:33

  Ik vind het een mooie collectie!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 • Reply
  Beau
  7 september 2013 at 19:30

  Ziet er leuk uit!

 • Reply
  Sanne
  8 september 2013 at 18:51

  Ik wil die nagelstickers ook!! Bij onze Kruidvat lag deze LE er nog niet, morgen nog maar eens kijken dus!!

  De nagellak en nagelstickers spreken mij erg aan!! Ik ga die waarschijnlijk wel kopen!!

  Leuke blog heb je verder!!

  xxx

  • Reply
   Monique Vring
   8 september 2013 at 21:07

   Die nagelstickers blijven best lang zitten!
   Ik heb ze bijna een week lang opgehad, ze gaan alleen wat bubbelen, maar blijven verder top zitten!
   Hoop dat je ze kunt vinden!

   En dank je wel!

 • Reply
  Stella
  9 september 2013 at 10:59

  Ik vind het allemaal wel erg mooi, vooral de kleuren van deze collectie spreken mij aan! Zelf heb ik de nail wraps die ga ik nu ook even uitproberen!

  • Reply
   Monique Vring
   9 september 2013 at 11:44

   Inderdaad! Mooie kleuren!

  Leave a Reply