0 In Drankjes/ Recepten

Recept: Warme speculaas chocolademelk

IMG_5647-1
Ik wilde voor de Sinterklaas avond iets met speculaas maken, dat is toch het eerste waar ik aan denk als ik rond deze tijd iets lekkers wil! Maar er zijn al zoveel recepten voor pepernoten, gevulde speculaas, speculaas koeken etc. Ik wilde eens iets anders proberen. Deze chocolademelk met speculaas warmt je helemaal op in deze koude tijden!

IMG_5637-1
Ingrediënten:

  • 200 ml melk
  • 1 eetlepel speculaas kruiden
  • 3 eetlepels cacao
  • 2 eetlepels suiker

 
IMG_5641-1
Dit is zo simpel en snel gemaakt! Warm de melk op in een steelpannetje.
 
IMG_5643-1
Als de melk warm is (het mag niet koken!), gooi je de cacao en de speculaas kruiden erbij. Mix dit goed door met een garde.
 
IMG_5644-1
Voeg als dat allemaal gemixt is, meng je de suiker er door heen. Ik heb gekozen voor 2 eetlepels, maar je kunt zelf natuurlijk meer of minder doen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply