0 In Drankjes/ Recepten

Recept: Vanille peren smoothie


Ten eerste, excuses voor de foto’s. Mijn camera had ik op dit moment niet bij me, en met mijn broertjes camera kan ik totaal niet omgaan. Maar ik hoop dat jullie toch wat aan het recept hebben! Weer een smoothie met rijstmelk, meer omdat deze op moest en om deze zo op te drinken was echt niet lekker. Deze perensmoothie is wel erg lekker, en er zit vanille in! Yum!

Vanille peren smoothie
Prep Time
3 min
Cook Time
1 min
Total Time
2 min
Prep Time
3 min
Cook Time
1 min
Total Time
2 min
Ingredients
  1. Voor 1 persoon
  2. 3 peren
  3. 1 cup rijstmelk
  4. 1 theelepel vanille extract
  5. 1 cup ijsblokjes
Add ingredients to shopping list
If you don’t have Buy Me a Pie! app installed you’ll see the list with ingredients right after downloading it
Instructions
  1. Schi de peren en snijd ze in blokjes en gooi deze samen met de andere ingrediënten in de blender.
  2. Mix dit tot het glad is.
Calories (per portie)
279 cal
Fat
1 g
Protein
3 g
Carbs
59 g
Monique Vring | personal foodblog http://moniquevring.com/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply