0 In Drankjes/ Recepten/ Vegetarisch

Recept: Spicy kurkuma latte

img_6004-1
Toen ik hoorde van de kurkuma latte, en dat deze goed zou zijn voor PDS (prikkelbaar darm syndroom), moest ik hem proberen! Ik heb mijn hele leven als last van PDS, ik kan eigenlijk niets normaal eten of drinken zonder dat ik er last van krijg. Deze latte zou je helpen minder last er van te krijgen. Maar buiten dat is het ook gewoon een erg lekker drankje. Heerlijk voor als je in de winter door de sneeuw heb moeten fietsen en dan koud thuis komt. Dit pittige drankje warmt je dan weer helemaal op!


Ingrediënten (voor 2 drankjes):
600 ml melk
1 flinke theelepel kurkumapoeder
1 flinke theelepel gemberpoeder
1/2 theelepel vanillepoeder (of vanille extract)
Honing naar smaak


Voeg alle ingrediënten toe in een pannetje. Verwarm dit terwijl je het met een garde schuimig klopt. Zorg ervoor dat je het niet aan de kook brengt!

En dat is het al! Ik houd van simpele drankjes die snel klaar zijn, kun je ook sneller genieten onder een dekentje als je het koud hebt ;)

img_6004-1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply