1 In Drankjes/ Recepten

Recept: Smoothie met appelstroop

IMG_0382-1
Ik ben gek op smoothies, soms maak ik ze heel veel, soms iets minder vaak. Ligt er net aan of we fruit in huis hebben. Soms wil ik wel eens iets nieuws proberen, en laatst vroeg ik me af of appelstroop in een smoothie lekker zou zijn. En ja hoor, een nieuw ingrediënt om te gebruiken! En het is nog goed voor je ook, aangezien appelstroop vol zit met ijzer.

IMG_0368-1
Ingrediënten:

 • 2 sinaasappelen
 • Scheutje (soja)melk
 • 1 eetlepel appelstroop
 • 1 banaan

IMG_0371-1
Pers de sinaasappelen uit en daar is het lekker simpel, voeg alles bij elkaar en mixer aan! De stroop is wat kleverig, en daardoor iets lastiger om te mixen. Mix dus net zo lang door tot je geen zwarte klontjes meer voorbij ziet komen. Je kunt trouwens net zo veel appelstroop toevoegen als je wilt. Maar ik raad wel aan om voor deze hoeveelheid ingrediënten echt niet meer dan een eetlepel te gebruiken, anders word hij te sterk. Inplaats van de sinaasappelen kun je ook 1 appel toevoegen en iets meer (soja)melk.
 
IMG_0382-1

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Eline
  20 februari 2014 at 20:55

  Deze smoothie kende ik ngo niet, maar lijkt me écht heerlijk!
  Liefs

 • Leave a Reply