0 In Drankjes/ Recepten/ Vegan/ Vegetarisch

Recept: Lavendel earl grey milky tea

lavendel-earl-grey-milky-tea-4
Soms denk ik wel eens na over wat ik weer eens zal gaan maken, en soms beginnen mijn ideeën dan met een bepaald ingrediënt die ik dan op meerdere manieren wil verwerken. Zo ben ik gek op earl grey, en ben ik telkens weer op zoek naar andere dingen waar dat bij past. Vandaag maak ik hem in zijn meest verwachte vorm, in een drankje! Maar dan net even anders.


Ingrediënten (voor 2 mokken):
1 zakje lavendel thee
1 zakje earl grey (ik heb een gerookte versie gebruikt)
(Soja) Melk


Kook wat water en giet dit bij de twee theezakjes in 1 mok. Laat dit dan ongeveer een half uurtje trekken.


Voeg in een pan een halve mok melk toe en verwarm dit. Terwijl dit opwarmt, blijf je dit de hele tijd mixen met een garde, hierdoor word de melk lekker schuimig! Zodra de melk heet en schuimig is, voeg je de getrokken thee toe. Verwarm dit dan nog even verder en breng dan eventueel op smaak met wat honing of suiker.

lavendel-earl-grey-milky-tea-4

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply