0 In Recepten/ Snacks

Recept: Krab dip

IMG_4783-1
Afgelopen maand was ik jarig, en ik vind het altijd super leuk om dan gek te gaan met recepten! Ik had alleen dit jaar minder tijd helaas, dus bleef alles vrij simpel. Deze krabdip heb je binnen 10 minuten gemaakt, en super lekker om te eten met tortillachips! Niet alle ingrediënten staan op de volgende foto. Tijdens het maken voelde het alsof ik telkens iets mistte, dus heb ik later nog extra ingrediënten bijgevoegd.

IMG_4773-1
Ingrediënten:

 • 400 gram krabsticks
 • 2 teentjes knoflook
 • 3 lente uitjes
 • 2 pakjes (á 250 gram) roomkaas
 • 5 takjes selderij
 • 1 eetlepel citroensap
 • 100 ml mangosap (uit blik)

Bereidingswijze:

 • Snijd de krabsticks in kleine plakjes
 • Snijd ook de knoflook, lente uitjes en selderij fijn. De lente uitjes mogen iets groffer dan de rest.
 • Voeg nu alle ingrediënten samen en meng dit goed door elkaar met een lepel.
 • Je kunt het meteen serveren!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply