2 In Drankjes/ Recepten

Recept: Feestelijk drankje zonder alcohol

IMG_7303-1
Eigenlijk wilde ik dit recept online zetten op oudjaarsdag, maar helaas was ik te laat met boodschappen doen! Dus dan maar nu, want eigenlijk kan dit feestelijke drankje altijd wel! Ik drink zelf geen alcohol, en soms, als iedereen gezellig aan de bubbels zit en ik aan mijn sapje, voelt het wel een beetje gek. Kinderen zijn hier ook heel blij mee!

IMG_7291-1
Ingrediënten:

 • Suikerspin naar keuze
 • 7-Up of Spa rood

IMG_7296-1
Het is eigenlijk super simpel. Pak wat suikerspin en leg dit in een mooi glas.
 
IMG_7299-1
 
IMG_7300-1
Giet de 7-Up of Spa rood erbij, en zie de suikerspin oplossen en bruizen! Natuurlijk kun je later nog meer suikerspin toevoegen als je dat lekker vind. Ik heb uiteindelijk het hele bakje suikerspin gebruikt in dit glas. Lekker zoet!
 
Wat drink jij altijd op feestjes?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  martin
  2 december 2016 at 17:01

  Zeer leuke blg handig en lekker ook!!

  • Reply
   Monique
   3 december 2016 at 07:55

   Dank je wel!

  Leave a Reply