1 In Drankjes/ Recepten

Recept: Avocado peer smoothie

IMG_9488-1
Zoals sommigen misschien wel weten, ben ik dol op smoothies. Ik heb al een tijdje geen smoothie meer gemaakt, maar toen ik een halve avocado overhield, wilde ik deze eigenlijk wel gebruiken voor een smoothie! Ik had eerst het idee of dit wel echt lekker kon zijn. Het was zo’n gek idee om daar een smoothie mee te maken. Maar ik kan jullie eerlijk zeggen dat het eigenlijk best lekker is!

Avocado peer smoothie
Prep Time
2 min
Cook Time
1 min
Total Time
3 min
Prep Time
2 min
Cook Time
1 min
Total Time
3 min
Ingredients
 1. Voor 1 persoon
 2. Een halve rijpe avocado
 3. 120 ml perensap
 4. 60 ml vanille yoghurt
 5. 1 eetlepel honing
 6. 1 theelepel vanille extract
 7. 5 ijsblokjes
Add ingredients to shopping list
If you don’t have Buy Me a Pie! app installed you’ll see the list with ingredients right after downloading it
Instructions
 1. Snijd de avocado in stukken en gooi deze samen met de andere ingrediënten in een blender.
 2. Mix dit tot alles helemaal glad is.
Notes
 1. Ik denk dat als je niet van avocados houd, dat je dit ook makkelijk in een smoothie kunt gebruiken. Je proeft de avocado eigenlijk niet echt in deze combinatie. Hij word hier meer gebruikt zodat de smoothie dikker qua structuur is.
Calories (per portie)
240 cal
Fat
12 g
Protein
4 g
Carbs
28 g
Monique Vring | Personal Foodblog http://moniquevring.com/

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Sarah
  27 juni 2013 at 18:33

  Ik denk dat hij nog lekkerder zou zijn met verse peren!

 • Leave a Reply