4 In Personal/ Persoonlijk

Random Loves #3

40281
Het is weer tijd voor een Random Loves artikel! Ik ben de laatste tijd namelijk echt gek op bepaalde dingen, die moet ik gewoon even delen. En de laatste was toch al weer even geleden.

The Fault In Our Stars
Je ziet dit boek nu overal verschijnen. Ik zag de trailer hiervan voor de film en kreeg daarbij alleen al tranen in mijn ogen. Ik houd persoonlijk wel van drama en besloot het boek te lezen. Ik las het e-book in het engels en dat was wel even wennen. Ik had namelijk al tijden niet meer gelezen en in dit boek zitten best wat lastige woorden, ook qua medische termen. Maar toch las het heel fijn weg, en kon ik hem maar niet laten liggen. Echt een prachtig verhaal met mooie levenslessen. Echt een aanrader als je van romantische en drama verhalen houd. Ik heb meteen zin om nog meer te lezen!

once-upon
Once Upon A Time
Deze serie werd mij al een poos aangeraden, maar ik had op dat moment nog zoveel series die ik volgde, dat deze nog even moest wachten. Twee weken geleden ongeveer, begon ik dan toch eindelijk aan de serie die nu 3 seizoenen heeft. Ik heb letterlijk alle drie de seizoenen binnen anderhalve week afgekeken. Bij heel veel dingen die ik daarna meemaakte dacht ik aan de serie en aan hoe de personages bepaalde dingen zouden oplossen. Ook nu denk ik er nog regelmatig aan. Het heeft mij veel dingen over het leven geleerd en heeft mij weer wat positieve energie gegeven. Daarnaast is het ook gewoon een enorm leuke en goede serie om te kijken! Ik kan niet wachten op het volgende seizoen wat in september begint.

MatchaSuperior_B02
Matcha groene thee
Je hebt het al aan verschillende artikelen van mij hier kunnen zien dat ik echt een groene thee fase heb. Mijn matcha poeder koop ik altijd op Ebay omdat dat zo goedkoop is, en dus probeer ik er ook zoveel mogelijk mee te doen inplaats van alleen groene thee te drinken. In Japan gebruiken ze matcha voor heel veel verschillende dingen. Matcha KitKat, matcha brownie frappuchino van Starbucks, matcha koekjes, eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken. Ik ben nu ook weer bezig met wat leuke recepten voor op mijn blog.

milka-schokolade-joghurt-detail-aufnahme-rippe-foto
Milka chocoladerepen
Heel slecht eigenlijk, om daar gek op te zijn. Vroeger snoepte ik soms best veel achter elkaar, ik had echt van die periodes. En eigenlijk dacht ik dat dat nu een beetje over was. Maar nee hoor, soms heb ik echt van die slechte eetbuien (wanneer zijn die eigenlijk niet slecht). Zo ben ik nu gek op de verschillende smaken Milka repen. Afgelopen weekend heb ik er gewoon 3 gegeten. Dat word maar wat meer touwtje springen buiten!

Waar ben jij op dit moment helemaal gek op?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jorinda
  18 juni 2014 at 11:59

  Leuk artikel =)
  Vooral milka chocolade is echt verslavend , de oreo smaak is echt mijn favoriet!
  Liefs Jorinda

  • Reply
   Monique
   18 juni 2014 at 13:27

   Dank je wel!
   Ja die met Oreo is zeker erg lekker! Die met smarties ook!

 • Reply
  Ismay
  19 juni 2014 at 18:48

  Aaaaa! The falt in our stars <3! Kan niet wachten tot de film in de bios draait!! Leuk artikel. Liefs

  • Reply
   Monique
   20 juni 2014 at 10:44

   Ik ook niet! Hoop dat hij net zo goed als het boek is :)

  Leave a Reply