0 In Personal/ Persoonlijk

Random Loves #2

hart-of-dixie
Weer eens tijd voor een nieuwe random loves. Hierin schrijf of laat ik zien waar ik op dit moment helemaal gek van ben!

Hart of Dixie
Hart of Dixie is een serie die hier in nederland ook word uitgezonden onder de naam Dokter Hart. Mijn moeder keek dit op televisie en ik kwam midden in een aflevering even meekijken. Ik wist meteen dat ik alles vanaf het begin moest kijken. Dus ik had het hele eerste seizoen gedownload. Maar wauw, ik wist niet dat dit zo’n verslavende serie zou zijn! Ik heb binnen zo’n 5 avonden al 19 afleveringen bekeken.
Het is een hele mooie serie met een mooi verhaal, heel veel emoties (zo wel lachwekkend als traantrekkend) en ik vind het persoonlijk ook mooi gefilmd. Echt een aanrader!
 
IMG_20140209_173513-1
Canon 70D
Niet heel verrassend sinds ik hem nog niet eens een week in mijn bezit heb. Maar ik ben hier nu al helemaal verliefd op. Ik zou echt niet meer terug willen naar mijn oude camera! Hij is zoveel beter en ik kan nu zoveel meer met mijn foto’s doen! Ik zie echt een groot verschil!
 
IMG_0143-1
Catrice – Crushes Crystals – Call me Princess
En dit prachtige nieuwe nagellakje van Catrice. Ik zie hem ook bij anderen heel veel voorbij komen. Echt een topper is er in het nieuwe Catrice assortiment bijgekomen! Het liquid sand effect is voor mij wat wennen, aangezien dit mijn eerste liquid sand lak is. Maar de kleuren, wauw! Hier wil ik wel een back-up van!
 
Heb jij iets waar je op dit moment helemaal gek van bent?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply