0 In Fotografie/ Personal

Random fotografie #7

random fotografie #7
Ik heb de afgelopen tijd echt te weinig gefotografeerd. Maar toen er laatst een grote storm was, pakte ik even mijn camera om de kaarsen vast te leggen. En een avond was de maan zo mooi groot, dat ik die echt even moet proberen vast te leggen. Sommige wolken partijen zijn toch ook wel erg leuk om te fotograferen. Maar drie foto’s in een paar maanden, dat is een beetje weinig. Ik moet echt vaker mijn camera uit de tas halen!

Vooral die maan! Het is nog best wel lastig om die goed op de foto te krijgen. Door de lens word de maan vaak kleiner dan dat je hem in het echt ziet. Gelukkig lukte het nog redelijk met een flinke zoom lens. Die details die je in de maan ziet zijn altijd zo tof om te zien.

IMG_4362-1
Kaarsen hebben altijd iets magisch vind ik. Die vlammetjes die heen en weer bewegen, daar kan ik echt uren naar kijken. Dat heb ik ook altijd met een openhaard. Heerlijk om daar uren lang voor de zitten met wat kussens en dekentjes. Een kop hete thee en een boek erbij, mijn ideale winteravond!

IMG_4372-1
Ook ben ik gek op alles wat er in de lucht gebeurd. Steeds weer nieuwe prachtige wolken en verschillende kleuren in de lucht!

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply