3 In Fotografie/ Personal

Random fotografie #5

163
Sinds ik mijn nieuwe camera heb ben ik weer wat meer bezig met fotografie op een andere manier. Ik fotografeer veel voor mijn blog, dus veel producten en tutorials van recepten. Maar ik vind het ook altijd erg leuk om andere dingen te fotograferen. Vooral natuur vind ik erg leuk. Ik moet nog wel veel leren, maar ik probeer elke keer weer wat uit.

De foto hierboven heb ik thuis gemaakt. Ik fotografeerde met veel zon en tegen glas bijna aan. Daardoor zit er een gekke reflectie in de foto, heel apart! Ik vind hem heel sfeervol.
 
158
Deze foto schoot ik op mijn laatste dag in Schotland. Het was prachtig weer, heerlijk zonnig. Maar er was wel nog wat dauw omdat het nog wel fris was en het had geregend. Ik vond dit toch wel een erg mooi plaatje.
 
159
Ik maak meestal niet van dit soort foto’s. Maar ik wil graag andere dingen proberen. Ik vond deze toch wel leuk gelukt door de lage zon, de schaduwen en de scherpte-diepte.
 
161
En de sneeuwklokjes die op komen. Ook deze vond ik erg mooi. Het licht valt erg subtiel en zacht. Prachtig begin van de lente!
 
Als jullie foto’s maken, wat fotograferen jullie dan het liefst?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Caro Alvarez
  18 maart 2014 at 14:04

  Wauw, die eerste twee zijn geweldig!

  • Reply
   Monique
   18 maart 2014 at 14:10

   Dank je wel!!

 • Reply
  Eline
  18 maart 2014 at 20:22

  Woow, wat een mooie foto’s!
  Die eerste ♥♥♥
  Liefs

 • Leave a Reply