3 In Fotografie/ Personal

Random fotografie #4

120
Als je mij vraagt waar ik het liefste ben, is dat toch stiekem wel Schotland. Ik ben nu al 5 keer in Schotland geweest, en de dag dat ik thuis ben, wil ik het liefste meteen weer terug (wel met mijn hele familie in mijn koffer meegesmokkeld). Ik voel me echt thuis daar en de winkels, de natuur en gewoon de hele sfeer die daar hangt vind ik geweldig! Ik maak ook elke keer weer foto’s als ik daar ben. Meestal zijn dit gewoon leuke vakantie kiekjes, wat we hebben gegeten, pretparken waar we zijn geweest, familie uitjes. Maar de natuur probeer ik daar ook altijd wel te fotograferen. Maar ik vind dit zó lastig! Hier zijn een aantal foto’s die ik in mijn vakanties daar heb geschoten. Ik vind ze zelf wel mooi, maar misschien meer omdat er mooie herinneringen aanhangen. Deze foto’s zijn dan ook niet mijn beste foto’s, maar ik wil ze toch graag delen om te laten zien hoe ongelovelijk mooi Schotland is.

1
 
26
 
104
 
114
 
IMG_0692-1
 
Wat is jullie favoriete vakantieland?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Nikki
  29 oktober 2013 at 14:32

  Het ziet er wel mooi uit. Meestal ga ik zelf lekker naar de zon.

  • Reply
   Monique Vring
   29 oktober 2013 at 14:33

   Dank je!
   De zon is inderdaad ook fijn!

 • Reply
  Priscilla
  7 november 2013 at 02:20

  Ik vind Schotland echt een prachtig land! Ik ben in 2011 in Schotland geweest op bezoek bij familie. Erg leuk, want zij zijn met ons op de meest mooie plekken geweest. Mooie foto’s heb je gemaakt… vooral die in het buitengebied.

 • Leave a Reply