Random Fotografie #2

17 september 2013

1
Vandaag maar weer wat random fotografie. Deze keer in het thema van optredens en concerten. Vooral veel van mijn vriend aangezien hij veel met muziek bezig is, en ik bij zijn vele optredens heb kunnen oefenen met concert fotografie. Dit is echt een van de lastigste dingen om te fotograferen. Je zit met zoveel verschillende soorten omstandigheden! Ik heb hier een kleine selectie van foto’s die naar mijn mening toch vrij goed gelukt zijn voor een amateur, haha ;)

10
 
6
Dit is de enigste foto van een andere band, De Bazookas.
 
50
 
4
 
200
 
En hier komen misschien niet mijn mooiste foto’s, maar toch vind ik ze leuk om te laten zien. Foto’s tijdens het filmen van een videoclip! Het was zeker -8 graden die dag, enorm veel wind en echt abnormaal koud! Maar echt leuk om dit te hebben gedaan!
 
20
 
49
 
58

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Laura - What about her 17 september 2013 at 13:18

    Wat een prachtige foto’s. Leuke blog ook, ik volg je!

    • Reply Monique Vring 17 september 2013 at 17:29

      Dank je wel!!

    Leave a Reply