2 In Fotografie/ Personal

Random Fotografie #2

random fotografie #2
Random fotografie #2 alweer! Vandaag maar weer wat random fotografie. Deze keer in het thema van optredens en concerten. Dit vind ik echt een van de lastigste dingen om te fotograferen. Je zit met zoveel verschillende soorten omstandigheden! Ik heb hier een kleine selectie van foto’s die naar mijn mening toch vrij goed gelukt zijn voor een amateur, haha ;)

10

6
Dit is de enige foto van een andere band, De Bazookas.

50

4

200

Zelf houd ik eigenlijk niet zo van mensen fotograferen, ik ben meer van de sfeerfoto’s. Maar juist met concertfotografie is het belangrijk om de artiesten op de foto te zetten. Want het gaat uiteraard uiteindelijk ook om hun, maar ook laat dit veel van de sfeer zien tijdens het optreden.

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Laura - What about her
  17 september 2013 at 13:18

  Wat een prachtige foto’s. Leuke blog ook, ik volg je!

  • Reply
   Monique Vring
   17 september 2013 at 17:29

   Dank je wel!!

  Leave a Reply