0 In Fotografie/ Personal

Random Fotografie #1

61
Een nieuw onderwerp! Het lijkt mij wel leuk om zo af en toe wat fotografie er tussen door te gooien. Dit is een van mijn hobbies en dit wil ik graag aan jullie laten zien! De foto’s die ik nu laat zien zijn vrij oude foto’s, hier was ik pas net begonnen met fotografie en probeerde ik van alles uit qua filters enzo. Vooral het fotograferen van de natuur vind ik erg leuk.


Prachtige bloemen hier boven! Meestal nemen mensen een foto van de hele bloem, maar dat vind ik juist zo mooi bij deze foto dat hij er maar gedeeltelijk op staat. En toch blijf je zien wat voor soort bloem het is.

54
Niet helemaal scherp, maar dat vind ik juist zo mooi aan deze foto. Door de donkere kleuren en de onscherpte is hij zo mysterieus!

51
Niet per sé een bijzondere foto, maar ik vond deze wel mooie lijnen hebben zo met het blad dat over vrijwel de gehele foto gaat. En zo mooi dat hij zo donker is dat de lichte bloemen er uit springen.

50
Zo leuk als je de bezige hommeltjes weer rond ziet vliegen, van de ene bloem naar de andere. Nog leuker als je ze dan ook nog even snel op de foto kunt zetten!

44-(2)
Het is geweldig om de zonsondergang te zien bij de wadden. Je hebt hier een prachtig open uitzicht waardoor je de gehele ondergang kan blijven volgen.

16
Deze bloesemboom schoot ik tijdens het golden hour. Je ziet het niet in de lucht, wel in de bloemen zie je een lichte gouden gloed. Bloesems maken mij altijd zo blij!

9
Wie heeft ooit gezegd dat foto’s scherp moeten zijn? Soms is het ook prachtig als ze niet helemaal scherp zijn, als het maar de goede setting heeft.

7
In de achtertuin kwam ik opeens dit mini kikkertje tegen. Ik vroeg mijn broertje of hij hem wilde vasthouden zodat ik hem op de foto kon zetten. Zo lief!

1
Deze brutale eend kwam naar mij toe toen ik op een bankje buiten wat zat te eten. Eén keer per jaar ga ik naar Nisse in Zeeland samen met mijn opa en oma, en de eenden daar zijn zo brutaal! Wel handig als je mooie foto’s van ze wilt maken, hij kwam heel dichtbij.

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply