Photo diary: September

2 oktober 2013

IMG_0587
Een tijd geleden heb ik een 50mm lens gekocht voor mijn camera. Een hele mooie lens, maar ik vond het toch vervelend dat ik niet dicht genoeg bij de objecten kon komen om een foto te maken. Dus kocht ik een close-up +4 filter voor bij deze lens. Zo heb ik toch een mooie foto maar kan ik alles beter laten zien, echt een uitkomst! En ook echt niet duur!

IMG_0609
Voor het eerst cola met vanille smaak gekocht. Ik hoorde iedereen er altijd heel enthousiast over praten, maar zelf vond ik hem niet zo veel aan. Hij lijkt te veel op gewone cola naar mijn idee.
 
1149684_214545015377922_864520954_o
Op 9 September ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Echt super trots op!
 
IMG_0608
Weer heerlijk uit eten geweest met mijn vriend bij Hasekura! Echt heel erg lekker! We zijn allebei dol op sushi en ander japans eten. Het is alleen zo jammer dat het zo duur is, maar dit is zeker een van onze favorieten als we uit eten gaan!
 
IMG_0632
Het is weer tijd voor kopjes thee! Op mijn werk heb ik mijn eigen stash met thee, want thuis hebben we zo enorm veel, dat dat anders nooit op komt. Op mijn werk heb ik lekker veel variatie!
 
IMG_0621
Heerlijk gegeten bij mijn broertjes werk. Hij werkt in een snackbar/café. Echt onwijs goed eten, verse hamburgers! Raspatat is ook super lekker!
 
IMG_0633
15 September werd ik alweer 22 jaar oud. Ik houd van die kaarten die ik krijg dan! Maar dit jaar vooral veel voor het behalen van mijn rijbewijs! Leuk zo al die kaarten aan mijn magneetbord.
 
IMG_0624
Ik heb zo veel Studio Ghibli dvd’s, soms is het gewoon lastig om een film uit te kiezen!
 
IMG_0619
Van mijn vriend kreeg ik dit boek van The Hunger Games: Catching Fire. Ik heb dit boek binnen een week uitgelezen. Echt super verslavend! Lekker een avondje met wat chocolade in bed lezen.
 
IMG_0643
Deze zijn zo lekker! Plakkerige mini-broodjes met chocolade en aardbeienjam aan de binnenkant!
 
IMG_20130921_141803
Ik kocht ook mijn eerste auto! Ik ben er zó ongelovelijk blij mee! Wel is het nog best spannend om in mijn eentje er in te rijden. Maar het voelt ook wel echt vrij!
 
IMG_0631
Wat ik tegenwoordig s’ochtends eet. Crackers met lekker gevarieërd beleg! Tegenwoordig eet ik ook veel appelstroop, yum! Hier had ik een stukje appelcake, door mijn moeder gebakken, zo lekker! Ook drink ik elke ochtend thee, het voelt alsof ik dan wat langzamer wakker kan worden. Super fijn.
 
IMG_0652
Ook ging ik gezellig uit eten met mijn vriend en zijn vader + vrouw. Als voorgerechtje een zalm salade, hoofdgerecht een italiaanse lasagne en een stuk créme brulee taart toe. Ik zat ongelovelijk vol, en kreeg helaas ook niet alles op. Maar zeker voor herhaling vatbaar!
 
IMG_0653
Ik ging bij mijn opa en oma langs om mijn auto te laten zien. En ik bleef er ook gezellig eten, aangezien ik er niet zo vaak kom. Zonde eigenlijk! Het was echt super gezellig. Ze wonen echt geweldig, en we hadden een hele mooie zonsondergang!
 
Wat hebben jullie gedaan afgelopen maand?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply