0 In Personal/ Photo diary

Photo diary: September 2016

img_20160928_085157
Afgelopen maand werd ik 25 jaar! Ik heb het uiteindelijk heel rustig gevierd met alleen mijn opa’s en oma’s en ouders. Verder heb ik het gewoon samen met mijn vriend gevierd. Ook at ik weer hele lekkere dingen en nam ik afscheid van mijn broertje.


Eind augustus moest mijn tweede verstandskies er uit worden gehaald, en had wel verwacht dat ik meer last van deze kies zou krijgen. De vorige keer had ik er maar 3 dagen echt veel last van. Deze keer ben ik zeker wel 2 weken ziek van geweest en heb vooral ook veel in bed gelegen de eerste week.


Op Ebay kocht ik deze Studio Ghibli mok van My Neighbour Totoro. Zo blij mee! Ik zat er al tijden naar te kijken, maar vond hem best prijzig. Maar ik ben super blij dat ik hem dan eindelijk heb. Nu de rest van de mokken nog :)


Ik ben denk ik bijna elk weekend van september wel even wezen shoppen en wandelen in Alkmaar. Ik vind het echt een leuke stad, en ik had toch elke keer weer iets nodig. Deze keer aten mijn vriend en ik weer lekker bij Bagels & Beans. En nam voor de verandering een salade, omdat ik nog niet goed kon eten vanwege mijn verstandskies.


Ik hou er van als het zo mistig is en de zon dan opkomt. Magisch.


In Alkmaar ruilde ik wat kleding om bij de H&M omdat het helaas te klein was. Dus besloot ik toch maar deze Pusheen broek en shirt te kopen. Ik zou het zelf niet zo snel tegelijk dragen, maar het zat wel heerlijk op zo’n luie dag.


Ook heb ik best veel vis gegeten in de afgelopen paar weken. Niet heel goedkoop, maar de vis was wel erg lekker!


En die files… pfff. Ben er echt helemaal klaar mee.


Onze slaapkamer zit midden in het huis, zonder ramen direct naar buiten. Dus ja, je moet toch wat als je de kamer wilt luchten en de katten er buiten wilt houden!


Ik kocht weer wat Rituals kadootjes voor mijzelf. Ben er gek op!


Echt hé, als ik hier ooit weg ga uit dit huis, dan ga ik deze uitzichten zo s’ochtends wel missen hoor.


Zo blij met mijn nieuwe Pusheen shirt ♥


Mijn collega’s hadden het kantoor weer prachtig versierd voor mijn verjaardag.


Inclusief een leuk katten halloween kostuum. Ik deed alleen deze oortjes op, haha.


Voor mijn collega’s maakte ik deze oreo aardbeien cheesecake, waarvan je het recept op mijn blog kunt vinden. Hij viel erg in de smaak!


Van mijn vriend kreeg ik deze draadloze harddisk kado. Nu kan ik eindelijk zonder moeite overal mijn series en films kijken!


Op mijn verjaardag ging ik lekker met mijn vriend weer Alkmaar in en dronken een wijntje op het terras.


En we aten lekker bij Happy Italy. Eerst wilde ik sushi eten, maar vond de vorige keer hier zo gezellig en lekker, dat ik dat ook wel met mijn vriend wilde delen. Deze pasta vond ik alleen iets minder lekker, haha.


Mijn ouders gaven deze lavendelplant met de gietijzeren hanger voor mijn verjaardag. Ik was al een tijdje op zoek naar zoiets, en nu kon ik eindelijk iets leuks ophangen. Ook heel blij mee!


Nog meer vis! Broodje nieuwe haring, die echt heel lekker zacht was. En een broodje hollandse garnalen met cocktailsaus. Echt veel te lekker weer.


Zulke mooie kleuren…


En we gingen weer naar Alkmaar. Dit maal omdat mijn vriend een nieuwe mobiel nodig had. Hij had nog niet gegeten, dus gingen we brunchen op een terrasje. Ik had lekker verse muntthee.


En ik nam dit bruine broodje met warme geitenkaas en appelcompote.

img_20160928_085157
Deze foto maakte ik toen ik net onderweg was naar mijn werk. Maar stond meteen in de file. Ik stond uiteindelijk dik een uur stil en besloot om naar huis te rijden nadat ik uit deze file was. Dat was een goed idee want uiteindelijk bleek de hele route naar mijn werk muurvast te staan.


En ik nam afscheid van mijn kleine grote broertje. Hij is nu officieel verhuisd naar Noorwegen! Vind het zo cool voor hem!

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply