Photo diary: Oktober

3 november 2013

Untitled-1
In de maand Oktober heb ik eigenlijk niet zo veel foto’s gemaakt. Ik kwam er meestal niet echt aan toe helaas! Zo ben ik met een groep vrienden naar Firstlook geweest, een gamebeurs in Utrecht. Ben ik naar Thor Night geweest in de bioscoop maar vooral veel gewerkt. Dat laatste is niet zo interessant om te laten zien haha!

IMG_0656
Ik vond dit sapje bij de Jumbo, bananensap. Super lekker!
 
IMG_0673
Selfie time, haha.
 
IMG_0674
Bij mijn vriend thuis op de Wii U spelen. Nintendoland is een van mijn favorieten.
 
IMG_0676
Stukjes mango! Helaas waren niet alle stukjes even zacht. Harde mango is niet zo lekker. Wel lekker gezond, want ik voelde me afgelopen maand vaak niet zo lekker.
 
IMG_0682
Nog een foto van mijzelf! Ik kwam er achter dat als ik in mijn foto tent ga zitten, de belichting perfect is voor foto’s van ooglooks bijvoorbeeld.
 
IMG_0684
Nog een verlaat verjaardagskado! Deze kreeg ik van de huisgenoot van mijn vriend. Een dvd die ik al super lang wilde hebben! Van zijn andere huisgenoot had ik een Loreal make-up tasje en een uil met klokje gekregen. Super lief van ze!
 
IMG_0688
Als ik bij m’n vriend ben, kan ik nooit stil zitten. Soms moet ik gewoon even de was doen om weer rustig te kunnen zitten! Heel slecht, ik ben te omruimerig!
 
IMG_0689
Mijn vriend zit in een band. Ik was voor het eerst mee naar hun oefenruimte waar ze al een tijdje oefenen. Mooi met alle lampen! Net alsof ze aan het optreden waren.
 
IMG_0690
Ik wilde lekkere bladerdeeg hapjes maken met hagelslag. Helaas had ik de tijd verkeerd ingeschat en stond de keuken letterlijk helemaal blauw van de rook. Een week later was de vreselijke lucht er pas uit.
 
IMG_0694
Op mijn verjaardag in september kreeg ik van mijn vriend 12 cadeautjes. Elke maand mag ik op de 15de 1 kado openmaken. Deze maand kreeg ik een super schattige broodtrommel in de vorm van een biggetje. Daar binnen in zaten allemaal jelly hartjes met fruitsmaken. Yum!
 
IMG_0697
Ook bereikte ik eindelijk de 15.000 views op mijn blog! Mooi nummer! Maar het kan me niet snel genoeg gaan! Ik vind het zo leuk dat veel mensen mijn blog lezen!
 
IMG_0699
In Amsterdam op het Gelderlandplein bij de Albert Heijn hebben ze de eerste sushi bar. Sushi chefs maken daar in de winkel vers sushi en andere japanse gerechten klaar. Dit wilde ik wel eens proberen! Maar het is niet voor herhaling vatbaar. De zalm zat vol met van de witte slierten. Waardoor de zalm echt niet eetbaar meer was. Zonde van de 10(!) euro die ik voor dit bakje heb betaald.
 
Wat heb jij in de maand Oktober gedaan?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Priscilla 7 november 2013 at 02:18

    Wat een superleuk idee van je vriend om je iedere maand een pakje te laten openen. Leuk cadeau ook die broodtrommel. Ik weet niet of ik zo veel discipline zou hebben hoor… zou denk ik alles de eerste dag al open hebben gemaakt.

  • Leave a Reply