0 In Personal/ Photo diary

Photo diary: Oktober 2016

photo diary oktober
In oktober heb ik super veel gedaan, vooral omdat mijn vriend en ik lekker een weekje vakantie hadden. Maar vakanties zijn altijd te kort, ik ben bijna wel weer toe aan een nieuwe vakantie! Ook gingen we gezellig naar de bioscoop en aten we veel buiten de deur.


Het begint echt weer tijd te worden voor dikke truien en kaarsjes! Ik vind het heerlijk om lekker bezig te zijn achter mijn laptop met wat kaarsjes en een kopje thee er bij.


Begin oktober gingen mijn vriend en ik lekker een mid week naar Center Parcs! We gingen naar de Kempervennen en hadden een VIP huisje gekozen. Maar eerst moesten we nog even wachten tot we naar binnen konden. Dus ik bestelde in het restaurant een panini, erg lekker!


Dit was de slaapkamer, met onze eigen kussens. Ik vind het persoonlijk meteen een stuk beter slapen in een vreemd bed als je alleen al je eigen kussen hebt.


En de andere kant van de slaapkamer, met tweede tv! Die heb je dus alleen in de duurdere huisjes. Toch wel erg fijn!


Alleen een beetje jammer dat we met mijn hard disk niet zo goed bij de usb konden komen in de tv. En hij kon nergens op liggen. Dus we hadden een hele toren gebouwd met dingen in het huisje. Zo konden we s’avonds toch nog film kijken in bed!


De openhaard in de woonkamer, een gedeelte keuken en een stukje tv. Helaas hebben we niet echt tijd gehad om de open haard aan te zetten, dat vind ik altijd zo gezellig!


En de eettafel. Hier hebben we veel spelletjes gespeeld!


We kochten in Eindhoven, wat eventjes verderop ligt, het spel Ticket To Ride. Super leuk!


Vooral omdat ik elke keer won, je kunt wel zien dat ik blij was, haha.


En op deze super oncomfortabele bank hebben we veel met enorm veel kussens en dekens gelegen als we naar films keken.


Lekker onder de dekens met kaarsjes aan films kijken.


En s’ochtends lekker ontbijten. Omdat we een VIP huisje hadden, kregen we elke ochtend verse afbakbroodjes aan de deur geleverd. Extra makkelijk! Oh en dit huisje had ook een Dolce Gustu apparaat. Dus we dronken opeens heel veel koffie.


Hier een kleine kijk op de keuken, en onze vele snacks.


We hadden een super de luxe mega badkamer. Mét een infrarood sauna. Uiteindelijk hebben we er maar een kwartiertje in gezeten. We vonden het beiden toch veel te warm en benauwd. En ik vond het wat minder dat je de warmte alleen aan je rug of zij kon voelen. Anders moest je moeilijk doen :P


En de andere kant van de badkamer. We hadden ook een regendouche, een enorme wasbak en een bubbelbad! Hier heb ik wel wat langer in gezeten. Maar ben niet zo overtuigd van de bubbels. Het is vooral veel herrie met wat massage. Maar verder vooral vervelend en niet lekker ontspannen. Toch zou ik later wel graag een bad willen, maar dan een normale.


Het is wel erg lekker relaxed zo met badolie van Rituals én een kaars daarvan. Even een mini geluksmomentje.


Bij de Kempervennen heb je ook een mini Otter meertje. Hier lagen ze in een hokje te slapen, veel te cute!


s’Avonds in het donker terug lopen in het bos is echt heerlijk.


Loslopende geitjes in de kinderboerderij!


Lekker uitgebreid ontbijten in het restaurant, hmm!


Met dit uitzicht over het meer. Misschien niet het mooiste uitzicht, maar het voelde wel cozy zo lekker warm binnen.

img_20161005_110814
Dit uitzicht vanuit ons huisje s’ochtends was toch wel nog mooier!


Hoewel, het bos naar het park was toch ook wel erg mooi.


Eendjes! Die lopen los rond in de market dome. Echt super mooie eenden.


En ook veeeel kleine schildpadjes.


We hadden best veel tickets gekregen om een activiteit te kunnen doen, dus gingen we lekker een uurtje bowlen! Alleen, als je met z’n tweeën bent, gaan de rondes zo snel, dat we na 3 kwartier kapot waren van het vele gooien, haha.


Op de laatste volle dag namen we een mojito, hij was lekker maar wel erg zoet!


En de laatste avond lekker in het restaurant eten. Dit was het lekkerste eten van alle dagen. Die couscous met bieten was echt hemels. Misschien dat ik die ooit wel zelf ga maken nog.


En mijn vriend en ik gingen thuis weer lekker uit eten. We waren naar de bioscoop geweest in Alkmaar, naar Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, en aangezien Happy Italy daarnaast zit, is het restaurant makkelijk uitgekozen. Deze ravioli was echt super lekker!


Mijn moeder en ik doen tegenwoordig een stuk minder samen, nu ik niet meer thuis woon. Maar mijn mam nodigde mij uit om samen deze leuke mini bonsai te maken bij de Intratuin. Echt heel cute met mos om de wortels heen.


En we gingen weer naar de bioscoop! Dat heb je als er alleen maar goede films uit komen. Deze keer gingen we naar Dr. Strange. We waren allebei er echt ondersteboven van. Echt een abnormaal mooie en goede film. Die 3D! *hartje*


En op de instagram van mijn webshop uploadde ik eindelijk deze foto. Al een hele poos geleden dat ik deze maakte voor mijn opa en oma hun trouwdag. Mijn eerste borduurwerkje. Ben er nog steeds trots op!

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply