Photo diary: November

1 december 2013

Untitled-1
Deze maand wat meer foto’s, dit komt vooral omdat ik lekker een weekje vrij was van werk. Dus ik heb wat meer tijd gehad om lekker mijn eigen ding te kunnen doen!

IMG_0701
Op 1 November begon mijn weekje vrij van werk. Ik ging samen met mijn moeder naar Kreadoe in Utrecht, nog voor mijn verjaardag. Super gezellig! We gingen een workshop doen met kerstballen versieren. Hier mijn creatie, het lijkt echt op een soort van aardbei, haha!

IMG_0703
En mijn moeder ook druk bezig!

IMG_0706
Tussen de middag een lekker kopje thee, warm saucijzen broodje en we hadden ook een stuk taart. Yum!

IMG_0729
De tekst op het bekertje vond ik wel erg leuk, haha! Klopt helemaal!

IMG_0710
Ze hadden daar ook nog een leuke foto gemaakt!

IMG_0712
Thuis swatches van nagellak maken bij een geurkaars terwijl ik een tijdschrift lees. Lekker rustig aan doen!

IMG_0713
En omdat ik een weekje vrij had, kon ik ook lekker bezig zijn met recepten. Hier mijn hele opstelling en alle ingrediënten voor de recepten. Ik ben 2 hele dagen bezig geweest!

IMG_0715
Hier kookte ik pompoen, ik had er nog nooit mee gewerkt. Was makkelijker dan ik dacht!

IMG_0719
Heerlijk een dagje met mijn moeder naar Zaandam geweest. En natuurlijk gaan we dan lekker lunchen bij La Place! Ik had tonijnsalade op een italiaanse bol en verse muntthee.

IMG_0721
Ook kwam s’avonds een vriendin langs die ik al heel lang niet had gezien. Gezellig een filmpje kijken op bed.

IMG_0722
Ik vind het altijd zo gezellig als onze kat Max bij me op bed komt liggen. Hij heeft zijn eigen kleedje zodat niet mijn hele bed onder de haren zit.

IMG_0726
Ik kocht deze leuke ladekastjes bij de Blokker voor een gedeelte van mijn make-up. Meteen een stuk netter!

IMG_0728
Ik heb sinds kort weer een penvriendin na jaren. Zo leuk om lekker creatief te zijn met briefpapier! Love uiltjes!

IMG_0731
Mijn vriend gaf me in september 12 kadootjes voor mijn verjaardag. Elke 15de van de maand mag ik er een uitpakken. Deze keer kreeg ik een comic boek van Zelda! Zo leuk!

IMG_0741
En mijn vriend was jarig, en ik gaf hem een 3DS spel wat hij al super lang wilde hebben. Kid Icarus. Hij heeft alleen geen 3DS, dus hij leent de mijne even. Ik mis mijn 3DS wel al heel erg!

IMG_0743
Mijn vriend is helemaal gek van nintendo en dan speciaal Mario. Aangezien ze nu bij de Mc Donalds Mario spulletjes hebben bij een Happy Meal, gingen we op z’n verjaardag een Happy Meal halen. Ik haalde ook nog een McChicken en een Banaan/Chocolade Swirl(?).

IMG_0745
Ook keken we Het Grote Sinterklaas verhaal. Dit is een film waar mijn vriend goede herinneringen aan heeft, en hij vind hem gewoon cool, haha! Ik keek hem voor het eerst. Hij was wel oke, gewoon grappig.

IMG_0746
Ik keek zelfs thuis weer een Studio Ghibli film. From up on Poppy hill. Zo’n mooie film!

IMG_0750
Ik was bij een fotoshoot van mijn werk. Heel cool! Er waren ook een aantal kameleons, heel cool!

IMG_0752
Hier was ik zo benieuwd naar! Het tweede deel van The Hunger Games! Ik ging samen met een vriendin heen, hij was zo cool! En heb ook wel moeten huilen. Ik wil hem echt nog eens zien!

IMG_0753
Ik hou niet zo van deze koude seizoenen. Het enigste wat ik er wel leuk aan vind zijn de kaarsjes die alles weer gezellig maken!

IMG_0755
Ik heb Youtube dan toch eindelijk ontdekt. Hier had ik filmpjes aanstaan van StilaBabe09. Ze is lekker vrolijk en gewoon grappig om aan te hebben staan als je andere dingen aan het doen bent.

IMG_0756
Middelbare school herinneringen! Deze kocht ik vroeger heel vaak. Ze zijn echt heel lekker!

Hebben jullie nog iets leuks gedaan afgelopen maand?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply