1 In Personal/ Photo diary

Photo diary: November 2016

photo diary november
Weer een nieuwe photo diary! In de afgelopen maand heb ik niet echt heel veel foto’s gemaakt. Ik was een poosje ziek thuis, maar heb ook weer heel veel recepten gemaakt om hier online te zetten. Verder heb ik eigenlijk niet echt iets bijzonders gedaan. Reden genoeg om volgende maand meer te doen! (Dit betekend niet dat ik dus écht niks gedaan heb.) Kijk maar verder naar wat ik dan wel gedaan heb!


Zo kom ik regelmatig na het werk weer thuis. Allemaal spullen op de grond! De katten maken er telkens weer een feest van denk ik.


Wat de katten ook leuk vinden, in mijn huid blijven haken met hun nagels. Ik ben best heel erg allergisch voor katten, en van hun nagels krijg ik dus echt dikke bulten. Bedankt Yoko!


Lekker hoor, als je vriendje thuis komt met een mega bak tiramisu! Alleen mijn lijn vind het iets minder. Zo val ik natuurlijk nooit af!


Maar deze taartjes op mijn werk helpen ook niet echt mee…


Dit is iets waar ik altijd zo blij van word. Schoonmaken! Lekker in het zweet werken om je huisje schoon te krijgen. Dan lekker douchen en op een schone bank neer ploffen. Heerlijk een bank zonder kattenharen!


Zo veel jam in huis, maar ik eet het veel te weinig. Dan maar allemaal in 1 keer gebruiken!


Ik ben echt een mens voor de lente, nog net lekker warm en koel genoeg. Maar deze kou heeft ook wel wat, als je lekker warm binnen zit!


Helaas werd ik best wel ziek laatst. Ik zat bijna een hele week thuis en moest toch even snel naar de winkel. Deze broodjes kon ik niet laten liggen, cheeeese! <3 Voor de rest van de dag trouwens niets meer naar binnen kunnen krijgen.
Ik maakte ook voor het eerst stoofpeertjes klaar!


Kaasfondue! Echt, kaas is niet goed voor de lijn, maar ik kan geen dag zonder!


Dag oude salontafel!


Hallo nieuwe salontafel! Zoveel mooier dit. Ik houd echt van die zwarte frames.


Even een avondje me-time. Lang geleden.


Met Black Friday kocht ik deze elektrische tandenborstel! De tandarts raadde dit elk bezoek weer aan. En met de hoge kortingen die dag kon ik het toch niet laten. Het is wel weer even wennen, maar het voelt zoveel schoner!

img_20161129_230613
En dan deze quote. Hier denk ik best wel vaak over na de laatste tijd. Op mijn instagram vind je er een heel verhaal bij.

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Demi | StudioKOOK
    1 december 2016 at 11:35

    Heerlijk maandje dus. En wat een verwennerij, die tiramisu!

  • Leave a Reply