Photo diary: Mei

2 juni 2013

IMG_0250
Deze maand ontving ik weer nieuwe nailart nagelrondjes (hoe ze ook heten). Meteen weer al mijn lakjes geswatched! Op kleur, haha, soms ben ik té netjes.

IMG_0253
M’n vriend en ik aten het nieuwe Magnum ijsje! Ik vond hem opzich wel lekker, maar de suikerstukjes waren niet mijn ding, het leek alsof de suiker een beetje was aangebrand. Jammer! Ben wel erg benieuwd naar de andere smaken.
 
IMG_0254
En we liepen een rondje door de tweedehandswinkel, en Callum vond dit jasje! Super leuk!
 
IMG_0256
In het weekend kan ik altijd erg snoepen van alles, soms wel een beetje té veel, een zak chips, een pak koekjes en een chocoladereep bijvoorbeeld. Allemaal in 1 weekend! Deze ongezouten nootjes met cranberries zijn gelukkig wel wat gezonder als snack!
 
IMG_0258
Dit was een preview voor mijn magneetbord. Ik vind dit echt een prachtige stof! Er zit in het echt zoveel diepte in, net echte rozen!
 
IMG_0260
Yum, aardbeien! In 1 dag een hele bak aardbeien opgesnoept. Het lijkt trouwens nu wel alsof ik elke dag super veel eet, haha, is echt niet zo hoor!
 
IMG_0261
Tripje met Callum zijn band naar Rotterdam voor een optreden. Lekker in de bus naar buiten kijken!
 
IMG_0262
Hier reden we ook langs, ik vind die brug heel cool! Vind hem heel tof ontworpen. Zo klink ik net als een liefhebber van architectuur, maar om eerlijk te zijn geef ik daar totaal niet om. Toch brengt deze brug altijd iets in me op, geen idee wat en waarom.
 
IMG_0263
En Callum had ook een elektrisch drumstel gekregen! Als hij straks verhuist dan kan hij nog steeds drums spelen, maar dan met minder herrie. Is wel fijn voor z’n huisgenoten, haha.
 
IMG_0264
Een heerlijk dessert! Klein kunstwerkje bij Callum thuis. Overigens niet door mij gemaakt ;)
 
IMG_0265
Als mijn schoonvader naar Schotland is geweest, neemt hij altijd deze voor ons mee. Lief! En ook altijd heel lekker! Ik krijg dan altijd weer die happy feelings over Schotland. Ik kan niet wachten om weer heen te gaan!
 
IMG_0271
Kadootje voor mijzelf gekocht! Dit horloge hebben we in meerdere kleuren, en eigenlijk wilde ik hem eerst in het rood. Maar aangezien ik al een horloge heb met rode kleuren, kocht ik deze in het turquoise, ben er gek op!
 
IMG_0272
Heerlijk fruithapje met honing op ’t werk! Ik houd zoveel van fruit! Het liefst eet ik het elke dag, maar ik ben vaak te lui om alles klaar te maken.
 
IMG_0275
En ik kocht deze overheerlijke thee. Ik zocht hem elke keer in de winkel, maar nergens hadden ze hem. Nu toch eindelijk kunnen vinden, en hij is ZO lekker! Loooove vanille!
 
IMG_0278
Ik wilde altijd een tijdje leuke plantjes op m’n kamer. En omdat ik de vergeet-me-nietjes dood had laten gaan, omdat ik ze vergat ;) haha, vroeg ik m’n moeder om lavendel plantjes te halen. Helaas hebben deze zoveel water nodig, en ik heb totaal geen groene vingers! Ze zijn al eens bijna overleden, maar ik heb ze weer genoeg water gegeven, en ze leven gelukkig nog!
 
IMG_0294
Ik vroeg Callum al een tijdje of hij mij wilde opmaken. Leek me grappig om te zien wat hij zou doen, nou, dit is er dus uitgekomen, haha! Vreselijk vind ik het! Gelukkig vond hij het zelf ook totaal niet mooi, maar grappig was het wel!
 
IMG_0296
En ik bakte tiramisu brownies!
 
IMG_0298
En ze waren overheerlijk! Helaas smaakten ze niet naar tiramisu, maar ze waren wel voor herhaling vatbaar!
 
IMG_0307
Ook had ik de onderkant van mn haar weer in de bleek gezet. Heel veel lichter is het helaas niet geworden. Mijn echte haarkleur, wat ik perongeluk een stukje had geverft, is daarin tegen wél blonder geworden. Ik denk dat ik het te veel heb geverft en mijn haar gewoon de kleur niet meer aankan, haha. Toch maar m’n haar verder laten uitgroeien dus!
 
IMG_0309
Nagellak swatches maken in bed. Ik zit eigenlijk bijna nooit aan mijn bureau, op of in bed zit het veel lekkerder!
 
IMG_0310
Super mario spelen op de Wii U met Callum. Is altijd zo gezellig! We hebben alles uitgespeelt, maar nu proberen we samen alle munten nog te halen. Is echt heel lastig!
 
IMG_0324
Mijn Body Shop stash. Best wel veel toen ik het uiteindelijk zag! Maar oh zo fijn die producten!
 
IMG_0325
Al sinds ik jong was doe ik mee aan enorm veel wedstrijden. Vroeger won ik super veel kleurwedstrijden. En ook nu win ik regelmatig wat. Deze keer kwam er opeens een sample binnen die je kon winnen via facebook. Altijd leuk!
 
IMG_0327
Mijn allereerste beauty bestelling gedaan. Ben er zo blij mee! De swatches van de palettes staan sinds gisteren online. Die van de Sleek blushes komt volgende week!
 
IMG_0329
Mijn moeder heeft een tijdje geleden een doos met oude camera’s gekocht voor mij. Deze zat er ook tussen en ik vind hem heel cool! Een Kodak Instamatic 92. Nu alleen nog een rolletje vinden voor hierin!
 
Wat hebben jullie afgelopen maand gedaan?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Vanessa 5 juni 2013 at 12:32

    Wat een leuke diary! Vind het altijd fijn om even een kijkje te nemen in het leven van iemand anders :)

  • Leave a Reply