Photo diary: Maart

1 april 2013

IMG_0193
De maand Maart begon met mijn rijlessen! Ik les tegenwoordig vaak s’ochtends doordeweeks, en word na afloop afgezet bij het station. Zo ook deze dag, maar ik moest nog lang wachten, en had toen ook zoveel dorst, toen heb ik maar een beker met thee gekocht bij de kiosk.
 

IMG_0194
Ook ging ik voor het eerst bloed doneren. Ik was best zenuwachtig voor de eerste keer, en die naald was dikker dan ik had gedacht! Maar verder viel alles heel erg mee. Voelt toch goed om iets te doen voor andere mensen die bloed of medicijnen nodig hebben! Misschien heb ik er zelf later ook wat aan.
 
IMG_0197
Sneeuw toen ik wakker werd. Het mag van mij nu echt wel eens voorbij zijn! Ten eerste omdat ik niet fijn kan fietsen, maar ook omdat ik gewoon die fijne warme zon mis!
 
IMG_0199
Een heel charmante foto van mij in mijn sportkleding. Ik was aan het begin van de maand weer helemaal in mijn sport mood. Maar begon daarna toch weer af te zakken. Maar nu heb ik me ingeschreven voor een challenge op facebook, samen met andere meiden! Fit for summer. Georganiseerd door een meisje dat een blog schrijft over sporten vooral, hoop dat dit mij meer motiveerd! Ik ren trouwens altijd zonder bril, helaas nog geen lenzen, zie soms dus wel erg wazig.
 
IMG_0198
Ik probeer wat beter te eten, wat meer verdeeld over de dag inplaats van alles in 1 keer. Hier lekker beschuitje met eiersalade en muisjes! De muisjes omdat een collega op het werk papa was geworden van een meisje. Leuk!
 
IMG_0207
Ik kreeg een nieuwe computer op m’n werk! Hij is een stuk groter en is toch wel even wennen.
 
IMG_0196
Lekker tv kijken in bed met m’n vriend. Word wel tijd voor een nieuwe tv, een platte zodat hij hoog kan staan.
 
IMG_0211
Leuk zo, de hele dag achter de computer op het werk. Maar dat botje daar word altijd zo rood en pijnlijk!
 
IMG_0204
Weer eens lekker gegeten bij de Mc Donalds met m’n vriend. Hier had ik de Grand Royal burger, viel een beetje tegen. Maar wel gezellig.
 
IMG_0206
Daarna lekker naar de bioscoop geweest! Oz The Great And Powerful, echt een hele leuke film! Wil hem graag nog wel eens zien.
 
IMG_0208
De doos van de Glossybox Young maar gebruikt als opbergbox voor mijn spulletjes bij mijn vriend thuis! Echt een handig ding.
 
IMG_0203
Deze maand ook veel met de trein gereist inplaats van samen met mijn collega in de auto. Hij was een poos ziek en ook veel met de trein na het rijlessen. Toch wel mooi die zon die je onder ziet gaan, maar ben blij dat ik dit niet meer elke dag hoef te doen.
 
IMG_0212
Werkplek verbouwd! Ik zat eerst nog met mn bureau tegen het glas aan met de lange kant. Maar vond dit toch niet zo fijn werken, dus nu de bureaus anders gezet, toch evengoed wel weer even wennen.
 
IMG_0213
Nagels gelakt in een paas-thema. Vond de kuikentjes wel erg zielig, want door de topcoat werden de zwarte oogjes uitgesmeerd, leek net of ze hadden gehuild.
 
IMG_0215
En eindelijk weer wat meer zon! Heel erg warm was het niet, behalve veilig achter het glas. Maar ik word er toch altijd weer blij van!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply