0 In Personal/ Photo diary

Photo diary: Maart 2017

photo-diary-maart-2017
Afgelopen maand heb ik weer lekker veel foto’s gemaakt! Wel kwam ik er achter dat ik blijkbaar veel in bed heb gelegen haha. Ook heb ik weer lekker veel series gekeken en genoten van heerlijk eten en de lente die er eindelijk weer was!


Ik vind het zo fijn om lekker in bed tv te kunnen kijken. Voordat mijn vriend hier kwam wonen had ik geen tv in de slaapkamer. Maar ik geniet hier nog elke keer zo erg van! Hier keek ik Hemlock Grove. Ik volg zo veel series, maar ben aan het proberen de series die helemaal afgelopen zijn eerst af te kijken. Dan kan ik die helemaal van m’n lijstje af strepen.


Ook maakte ik voor het eerst tempeh klaar. Ik had het nog nooit gegeten en was wel erg benieuwd. Maar eerst marineerde ik het in een sausje van ketchup en sojasaus. En nog wat andere dingetjes die ik niet meer weet haha.


Heerlijk om weer even uit te kunnen slapen en dan wakker te worden door de zon in lekker schijnt!


Mijn vader werd eindelijk 50 jaar! We gingen heerlijk uit eten met ons gezinnetje bij de Irish Pub. Ik had hier een zalm papilote. Dit was bakpapier gevuld met gestoomde groenten en zalm. Met daarbij lekkere aardappeltjes en dille saus. Was echt super lekker!


En mijn dessert. Een sinaasappel cheesecake. Eigenlijk zat ik al enorm vol, maar ik moést gewoon nog een dessert kiezen!


Van mijn collega kreeg ik dit enorme stuk parmezaanse kaas. Dat had hij weer van een collega uit Italië gekregen. Dit stuk woog zo’n 1,2 kilo! Ik wist niet hoe ik het op moest krijgen, maar uiteindelijk had ik bijna zelfs te weinig. Ik heb er in iedergeval flink wat nieuwe recepten mee kunnen maken! Zoals deze overheerlijke parmezaanse kaas muffins, hmm!


Soms heb je van die dagen dat je je gewoon niet kan concentreren. Dan kijk je maar de hele dag naar een saai scherm, meh.


Ook vind ik het heerlijk om wakker te worden gewoon met de gordijnen open. En dan nog even lekker chillen in bed voordat je er uit gaat. Ik houd zo van het weekend!


Beste uitvinding ever! Maakt de standaard brinta pap toch net ietsje specialer. En die lieve kleine Yoko, haha <3
Dit maakt mij elke dag nog zo blij. Ik hou echt van allemaal georganiseerde kasten! Het was wel echt een rot werk om al die labels te fixen. Alles precies goed afgemeten, en dat is best lastig met dat ronde glas.


Ik probeer toch ook nog wel regelmatig te sporten, al vind ik dat wel lastig. Ik ben gewoon niet zo’n fitgirl. Maar als ik dan ga sporten, doe ik het wel goed. Keiharde muziek aan en gaan met die banaan!


Heel veel guilty pleasures heb ik niet. Maar dit is er toch wel één van. Deze potjes zijn soms zo lekker! Ik kocht ze nu alleen wel met een reden. Ik ga deze omvormen in kruidenpotjes! Dit idee heb ik van Foodgloss op Youtube, echt perfecte DIY als foodie.


Deze prachtige uitzichten komen er ook weer regelmatig aan. I love nature <3
Al een tijdje had ik deze jurk in mijn kast hangen, maar nu kon ik het eindelijk weer aan. Voor mijn vader zijn verjaardag. Ik vind hem zo mooi! De rok is alleen zo groot en stevig qua stof, dat hij lastig is om normaal mee te kunnen zitten. Maar echt, toch wel een van mijn droomjurken.


Ik vind het altijd heel verdrietig als er mega erge ongelukken gebeuren. Maar toch ook wel erg vervelend als dat net gebeurd als mijn werkdag af is gelopen. Ik heb in geen tijden zo erge file gezien! Ik ben uiteindelijk maar een uurtje langer op werk gebleven om maar niet in de file te staan. Helaas maakte het niet echt heel veel uit.


Dit boek gaf mijn moeder mij een tijdje geleden te leen. Maar ik had het telkens zo druk, dat ik er maar niet verder in kon lezen. Nu maak ik mijn avonden gewoon vrij net voor het slapen gaan zodat ik nog net een hoofdstuk kan lezen. Echt een mooi verhaal trouwens!


Wat ga je doen als je eigenlijk geen geld meer hebt maar wel iets leuks wilt doen. Lunchen buiten de deur. Echt het beste idee, haha, niet dus. Wel erg lekker! We aten bij Sencha Lunchstore in Alkmaar. Dit is de lunchroom van een oud klasgenootje van mij. Ik wilde er altijd al eens eten, echt een aanrader!


En daarna cheap ass popcorn eten thuis.

photo-diary-maart-2017
Regelmatig zeg ik tegen mijn vriend dat een spontaan bosje bloemen best leuk kan zijn, in subtiele hints natuurlijk. Eindelijk kwam hij met een bosje aan! Deze mooie bloemen stonden alleen voornamelijk op de wandplank hoog aan de muur. Katten en bloemen gaan niet zo goed samen helaas. Wel erg mooi en super lief! <3
Liefde voor strikjes <3
Zoals de tekst al zegt. Ik zat op maandag ziek thuis. Ik had zondag blijkbaar iets gegeten wat niet zo goed viel. Met als laatst Mona bananenpudding. Ik kan je wel zeggen, eet dat niet als je misselijk bent. Als alles er weer uit komt smaakt alles naar chemische banaan, waardoor je nog misselijker word. Mijn vriend was die maandag ook vrij, maar ik keek helaas wel de hele dag naar zijn rug haha.


Het was wel prachtig weer. Heerlijk zonnig en ik had later het raam nog een beetje open gezet voor wat frisse lucht. Heerlijk om zo thuis te zitten, ook al voel je je niet lekker!


Dit kokos yoghurt papje kreeg ik alleen bijna niet naar binnen.


En nog maar een dagje thuis gebleven. En ik had weer mazzel met het weer. Ook al zit ik dan binnen, het is zo veel beter dan dat vieze regenachtige weer!


Eigenlijk had ik verwacht weer naar mijn werk te gaan, dus had de avond van tevoren al deze salade klaargemaakt voor mee naar mijn werk. Maar thuis ging hij er gelukkig ook wel in. Ik kon wel lekker in alle rust eten, dat is ook wel fijn.


Mijn natuurlijk haar! Hier heb ik het wel een beetje doorgekamt met mijn vingers. Maar eigenlijk heb ik best wel krullend haar. Het enige nadeel is dat het zo snel statisch word, zelfs met allerlei producten er in. Mijn pony stijl ik wel altijd trouwens, ik heb daar een enorme kruin zitten en anders staat mijn haar daar recht overeind!


Ik heb de laatste tijd echt enorme opruim kriebels. De opberg kast was echt een enorme zooi. Alles stond door elkaar en opgestapeld waar het niet hoorde. Het was erger dan dat het er hier uit ziet hoor, want ik heb het hier al half leeg gehaald. Maar het werd tijd om alles eens uit te zoeken wat weg kon en alles even een nieuw plekje te geven.


Toch uiteindelijk 2 grote boodschappentassen weg kunnen doen. Of nouja, ik moet ze nog naar de kringloop brengen. En ook heb ik heel wat spulletje voor in de verkoop. Helaas gaat dat nog niet zo snel. Weg met mijn rommel!


Ook ben ik weer aan The Vampire Diaries begonnen. Ik heb gewacht tot het hele seizoen af was, zodat ik lekker kon bingewatchen. Eindelijk het laatste seizoen, ben benieuwd!

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply