Photo diary: Juni

1 juli 2013

IMG_0334
Deze keer weer een kijkje in mijn leven in de maand Juni! Ik heb een aantal dagen geen blogpost gemaakt aangezien ik er helaas op ’t moment niet altijd tijd of inspiratie voor kan vinden. Voelt zo slecht! Ik wil het liefste elke dag wat leuks posten! Wat wel erg fijn is, is dit mooie zonnetje wat naar binnen schijnt. Ik hou ervan als je wakker word en je dit ziet!

IMG_0337
Ik werd gek van alle troep in mijn lades. Ik had op een bepaald moment te veel van iets en het paste gewoon niet meer! Dus toen ging ik maar mijn lades opnieuw inrichten. Ik heb eigenlijk best wel veel!
 
IMG_0343
Uiteindelijk heb ik maar wat make-up boven op mijn dressoir uitgestald. Anders had ik er gewoon echt geen plek meer voor. De rest ziet er wel weer netjes uit, weer wat plek voor meer producten? Haha!
 
IMG_0345
Dit niet er niet zo smakelijk uit, maar dit zijn banaan, havermout, kokos koekjes! Super lekker!
 
IMG_0348
Ook was er een dag dat je lekker buiten kon eten! Dit is trouwens witlof met ham en kaas ;)
 
IMG_0352
Lekker in het zonnetje zitten met een fijn briesje!
 
IMG_0357
Ik had vorige maand al een Magnum Creme Brulee geprobeerd, en ik was benieuwd naar de rest! Deze in de smaak Tiramisu was wel erg lekker!
 
IMG_0359
Een aantal collega’s waren niet op kantoor, dus eens lekker met de luxaflex open gewerkt! Deze zitten eigenlijk altijd dicht, zodat je goed foto’s etc kunt bewerken. Maar soms de zon in het kantoor is ook wel fijn!
 
IMG_0360
Eindelijk kan ik deze van mijn bucket list afstrepen! Ik heb eindelijk bubble tea geprobeerd! Samen met een vriendin ben ik naar de Bubble tea bar geweest, aangezien zij het ook wel eens wilde proberen. Ik had hier watermeloen groene thee met kers boba. Super lekker!
 
IMG_0368
Ik had dit ook ooit ergens gezien, en ik moest dit echt eens proberen! Crispy seaweed! Deze heb ik ondertussen al op, en ik heb weer een nieuwe gekocht, zo lekker!
 
IMG_0370
En mijn tweede Magnum van deze maand. Deze keer met red fruit en merengue. Deze was ook al zo lekker! Ik heb hierna stiekem ook de chocolade versie gehad. Maar helaas verwijderde ik perongeluk de foto hiervan..
 
IMG_0371
En een lekker ontbijtje! Sojamelk met havermout, rozijnen, noten, kokos en banaan.
 
IMG_0372
Nu ik lenzen draag, kan ik ook lekker goedkoop zonnebrillen dragen! Al jaren heb ik geen zonnebril meer aangeraakt. Deze kocht ik voor zo’n 4 euro voor 4 paar bij ebay. De voorste heb ik van mijn vriend gekregen. Helaas ben ik de zwarte nu alweer kwijt…
 
IMG_0374
En omdat mijn ouders 22(?) jaar getrouwd waren gingen we gezellig gourmetten! Yum!
 
IMG_0378
Ik ben gek op dit drankje. Het is een japanse frisdrank, genaamd Ramune, die je op een aparte manier moet drinken door het balletje wat in het flesje zit. Deze is met perzik smaak!
 
IMG_0380
Verse kokos! Ik ben er de laatste tijd helemaal gek van, dingen met kokos!
 
IMG_0381
 
IMG_0382
Mijn vriend ging eindelijk op zichzelf wonen! Gezellig met twee vrienden, lekker dicht bij school. Gezellig! Ik wilde natuurlijk heel graag meehelpen, want ik hou zoveel van inrichten en opruimen! Hier waren we nog druk bezig.
 
IMG_0385
Ik ben eindelijk in de Magnum Pleasure store geweest! Hier wilde ik super graag heen. Ik koos voor een magnum met pure chocolade, rozenblaadjes, aardbeien suiker en korenbloem. Super lekker!
 
IMG_0389
En mijn tweede flesje Ramune. Echt een treat voor zo lekker tussendoor!
 
IMG_0391
En nog een Magnum! Jawel! Hiervoor had ik stiekem NOG een Magnum op werk. Ik moet deze maand echt maar wat gezonder eten, ik heb nog nooit zoveel Magnums in 1 maand gegeten!
 
IMG_0395
Ik keek al een tijdje uit naar de film “Man Of Steel”. Deze heb ik gezellig met wat vrienden en mijn vriend gekeken in IMAX 3D! We gaan vaak naar de bioscoop, maar de beste films kijken we eigenlijk altijd in IMAX! Zoveel mooier! De film was trouwens ongelovelijk goed.
 
IMG_0396
Mijn moeder wilde ook wel graag weten wat Bubble Tea nou precies is. Dus ging ik ook nog eens met mijn moeder heen, helemaal niet erg! Ook zij vond het voor herhaling vatbaar! Ik had deze keer Guave groene thee met zwarte tapioca balletjes. Deze vond ik iets minder, wel lekker voor een keer, maar ik ga toch volgende keer weer voor de boba balletjes.
 
IMG_0402
Ik heb enorm veel gezichtsmaskers, maar ik gebruik ze helemaal niet zo vaak. Deze keer moest ik dan toch eens een masker opdoen die ik nu dubbel had. Het Dragonfruit self heating masker, die vind ik super fijn!
 
IMG_0406
Mijn nieuwe spelletje voor de 3DS! Animal Crossing! Het leek mij eerst helemaal niks, maar na het even voor de test gespeeld de hebben, was ik helemaal om. Nu ben ik dit bijna fulltime in mijn vrije tijd aan het spelen, zo verslavend! (Als iemand nog een 3DS friend code heeft en wilt delen? Graag!)
 
IMG_0410
En omdat ik de andere crispy seaweed zo lekker vond, kon ik deze variant ook niet laten liggen. Met soja saus. Misschien is deze nog wel lekkerder dan die met peper!
 
IMG_0412
Een niet zo charmante foto, ik haat het om op de foto te gaan als er veel mensen om me heen staan, dan weet ik niet meer hoe ik moet staan en kijken, haha! Hier was ik samen met mijn vriend naar de Pixar Expo in Amsterdam geweest! Het leek mij super leuk, en aangezien mijn vriend ook al jaren bezig is met animeren, leek het mij wel leuk om hem hier naartoe te nemen. Het was super gezellig!
 
Nou, dit was een maand met VEEL Magnums, japans eten en tja, gewoon veel eten. Ik hou er gewoon zo veel van! Wel zal ik denk ik iets rustiger aan moeten doen met chocolade deze maand, haha!
 
Hebben jullie nog iets leuks gedaan afgelopen maand?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Silvy 2 juli 2013 at 15:28

    Leuke diary! x

  • Leave a Reply