Photo diary: Juli

31 juli 2013

IMG_0418
De maand Juli was een maand waarin ik veel zelf moest koken, laat thuis was van mijn werk en het echt heel erg warm was! Mijn ouders waren een paar weken op vakantie, dus ik zat met mijn broertje alleen thuis. Dus er moest ook gekookt worden! Dit was soms wel even lastig, maar ik heb geen idee meer wat ik precies allemaal heb gegeten. Kijk lekker mee!

Aan het begin van de maand begon het al lekker warm te worden. Toen ben ik samen met mijn vriend lekker gaan wandelen in de buurt. Er is een super mooi park dichtbij waar we lekker hebben rond gelopen.
 
IMG_0476
En we moesten natuurlijk even lekker gek doen. Haha!
 
IMG_0480
Maar er kwamen ook leuke foto’s voorbij zoals deze! Dit soort foto’s van mijzelf vind ik denk ik de leukste. Als ik lach met mijn ogen open ben ik echt heel eng, haha! Maar op deze manier vind ik ze super leuk!
 
IMG_0485
Ik heb lekker veel salades gegeten. Daar ben ik echt dol op! Deze was met veldsla, mozzarella, snoeptomaatjes, avocado en een kipschnitzel, yum! Hier hebben jullie ook al een recept van kunnen lezen hier!
 
IMG_0493
Mijn vriend en ik gaan wel eens sushi eten in een restaurant, maar we hadden nog nooit besteld. Dat werd eens een keer tijd! Dit hadden we besteld bij de Motto Corner hier in de buurt. Het was echt ongelovelijk lekker!
 
IMG_0503
Ook kocht ik dit geweldige jurkje bij de H&M. Ik ben echt helemaal gek op katten. En het model is ook echt heel flatterend!
 
IMG_0505
Ik vind het soms heel fijn om lekker alleen te shoppen. Misschien doe ik dit wel liever dan samen met iemand anders. Ik kan gewoon ongestoord lekker winkel in en winkel uit. Het enigste wat wel jammer is dat je niet gezellig met iemand kan zitten met een drankje. Dus deze keer haalde ik maar bubble tea in m’n eentje! Toch was het wel gezellig, de eigenaren van de bubble tea bar zijn heel aardig en ze maken altijd een praatje met je!
 
IMG_0506
In de tijden dat mijn ouders altijd op vakantie zijn, vind ik het leuk om te experimenteren met receptjes. Hier maakte ik een soort burgers van ei, broccoli en kaas. Zo lekker!
 
IMG_0508
En omdat ik zo lekker bezig was met koken, maakte ik ook weer eens brownies. Maar dan op ander recept dan normaal en samen met karamel saus. De brownies waren te hard en de karamelsaus was aangebrand. Tja, hoe vaak je ook kookt en bakt, er kan altijd was mis gaan, maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt! (Niet dat ik heel veel ervaring heb hoor, haha)
 
IMG_0510
Mijn broertje en zijn vriendin waren gezellig thuis en toen hadden we heerlijke mozzarella basilicum pizza besteld, ook weer lekker voor de verandering!
 
IMG_0513
Vorige maand kocht ik ook weer een broek. Maar deze had geen riemlusjes, en zonder die lusjes, kon ik mijn broek echt niet dragen zonder hem telkens op te hijsen. Dus was het tijd om er zelf maar lusjes aan te maken!
 
IMG_0514
Gelukt! Ik was er even mee bezig, maar het is nu wel gedaan!
 
IMG_0516
Het enigste nadeel. Ik houd altijd zoveel restjes draad over! Wow! En omdat de stof uiteindelijk wat dikker werd, kwam mijn naald er helaas niet meer doorheen. Dus die was omgebogen.
 
IMG_0519
Ik was met een collega in de pauze snel langs de toko geweest. En daar hadden ze froot loops! Dit wilde ik wel eens proberen, en ik vond ze super lekker!
 
IMG_0521
Ook kreeg ik op mijn werk een spontaan cadeautje!
 
IMG_0536
Ook gingen mijn vriend en ik samen met een vriend in Amsterdam even shoppen. Toen ik naar de chinese straat wilde, kwamen we ook op plekken die ik niet had willen zien. Maargoed! Toen gingen we even snel lunchen, sushi! Love it! Ik kan het wel elke dag eten!
 
IMG_0541
En toen werd het 35 graden! Ik ben niet zo heel vaak buiten, maar nu vond ik het wel tijd om lekker te wandelen. Samen met mijn vriend zijn we lekker 2 uur buiten geweest! Hierna was ik trouwens wel licht verbrand! Ik altijd maar denken dat die zonnebrand niet nodig is…
 
IMG_0544
Daarna waren we best wel moe en ploften we op de bank. Met een lekkere traktatie!
 
IMG_0550
Voor het eerst kreeg ik mijn lenzen binnen! Helaas was het pakket opengegaan bij het sorteren. En dus was er een lens uitgevallen. Super vervelend. Gelukkig heb ik net een nieuwe lens gratis binnen gekregen. Sommige bedrijven moeten echt hun pakketten beter intapen!
 
IMG_0552
Het was weer eens tijd om mijn kamer op te ruimen en schoon te maken. Ik heb meteen wat make-up spulletjes verplaatst. Mijn parfums staan nu bijvoorbeeld op mijn bureau, staat zo gezellig!
 
IMG_0554
En aangezien ik volgende week lekker op vakantie ga, wil ik wel dat er elke dag een nieuwe post online komt! Ik ben afgelopen weekend alleen maar wezen fotograferen. En nu moet ik alle foto’s nog bewerken én de posts schrijven! Ik ben nog niet eens op de helft en ik heb maar tot vrijdag… Van de 23 posts die ik binnen een week vooruit moet werken, heb ik er pas 12 gedaan! Nog even knallen!
 
IMG_0555
Mooie nailarts er weer af halen, soms komen er echt mooie kunstwerkjes op die watjes terecht!
 
IMG_0560
En gisteravond ging ik gezellig met mijn ouders langs de Ikea! Ik had niks gekocht, maar ik had ook eigenlijk niks nodig. Maar het eten was wel echt super lekker!
 
Wat hebben jullie afgelopen maand gedaan?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply