0 In Personal/ Photo diary

Photo diary: Januari 2017

photo diary januari
I am back again! Het is al ruim een maand geleden dat ik voor het laatst wat heb gepost. Dit omdat het zo enorm druk was op mijn werk, waardoor ik super vaak moest overwerken. En ja, om dan nog uitgebreid vanalles hier voor mijn blog te doen, dat ging gewoon even niet samen. Toch heb ik in de weekenden wel nog wat leuke dingen kunnen doen. Even ontstressen!


Mijn vriend vierde zijn 26ste verjaardag met wat vrienden. We bestelden s’avonds sushi voor 9 personen, maar we waren met z’n 7en. Dit was echt een feest! Lekker veel sushi! We hebben niet echt een grote tafel, en dit paste nog echt net aan er op!


We wonen vlak bij het strand, maar eigenlijk gaan we bijna nooit heen. Ik had al een tijdje wel weer zin om lekker heen te fietsen. Eindelijk gingen we dan! Toen we aankwamen zagen we overal enorm veel zeesterren liggen op het strand. Super mooi, maar tergelijkertijd ook echt zielig om te zien.


Het was heerlijk om lekker op het strand rond te lopen. Er stond bijna geen wind waardoor het helemaal niet koud was.


Maar deze heerlijk warme gluhwijn ging er evengoed wel in hoor! Deze was echt heel lekker sterk van smaak naar sinaasappel, hmm!


Daarna nam ik nog deze falafel wafel. Zo lekker! Ik heb nog niet eerder echt een hartige wafel gegeten, maar hiermee was wel de toon gezet. Meer hartige wafels!


Bij deze foto zul je je wel afvragen wat dit is. Schimmel… Ik had in mijn nachtkastje een kersenpittenzak en een kruik liggen. Maar blijkbaar was de kruik zo oud, dat het rubber stuk is gegaan en het water wat er in zat is gaan lekken op de kersenpittenzak. Die is weer gaan schimmelen en dat zat dus ook over al mijn knuffels die er in lagen! Gelukkig kon alles weer in de was, en de kruiken heb ik weggegooid. Ik schrok er wel heel erg van!


Dit borduurwerkje heb ik al een hele poos geleden gemaakt. Maar het kwam er maar niet van om op kraamvisite te gaan. Laatst kon ik hem dan eindelijk geven! Ze waren er gelukkig super blij mee.


Van mijn moeder kreeg ik deze spiraalsnijder. Deze wilde ik al super lang hebben! Natuurlijk moest ik hem zo snel mogelijk uitproberen. Echt een leuk en handig ding! Wel loop ik zwaar op achter met de trend, maar ach. Better late than never.


Ik ben begin dit jaar dan toch echt nóg sirieuzer begonnen met wat veranderingen in mijn leven. Maar soms heb ik van die momenten dat ik denk dat alles voor niets is. Dat wat ik wil in mijn leven overbodig is. Ik moest daar even een quote over kwijt op instagram met een lang verhaal.


Al een paar maanden geleden kocht ik een nieuw schildersdoek. Het schilderij wat in de woonkamer hing dat had ik gemaakt toen ik nog thuis woonde. Dus het hing er al een tijdje. Tijd om aan een nieuwe te beginnen!


Dit is het eindresultaat! Ik ben er super trots op. Turquoise in verschillende tonen met glanzende koperen stukken er tussen.


Het weekend daar op gingen we naar dierentuin Burgers’ Zoo! Al sinds mijn vriend en ik samen zijn wilden we een keer samen naar de dierentuin. Nu bijna anderhalf jaar later gingen we eindelijk, en dat was leuk! Binnen waren allemaal prachtige bloemen.


Schattige clownvisjes!


En er waren allemaal schattige baby cheetah’s!


Aangezien we nog redelijk op tijd de dierentuin uit gingen, hadden we nog de tijd om Arnhem in te gaan. Daar was ik nog niet eerder geweest, dus dit was extra leuk. We besloten pas in de stad om daar een restaurant uit te zoeken om te gaan eten. We kwamen bij Humphrey’s uit. Een super mooi gebouw met echt een mooie inrichting. Het voelde allemaal zo luxe en duur! De prijs viel daarintegen echt super mee. Ook goed te doen voor een kleinere portomonee. Dit was mijn voorgerechtje. Een gefrituurde zalmrol met edamame salade en een dressing. Echt, dit is het lekkerste gerecht dat ik ooit heb gegeten. Dus als je toevallig binnenkort daar nog gaat eten, neem absoluut dit voorgerecht!


Er komen nooit echt veel foto’s van mij hier op mijn blog, maar hallo! Dit ben ik, kijkend naar mijn pizza.


Deze pizza! Een vegetarische pizza met pompoenpuree en geitenkaas. Hij was alleen zo groot, dat ik maar net de helft op redde.


En mijn nagerecht, Crêpe suzette. Dit had ik ook nog niet eerder gehad, maar was ook verrassend lekker!


Afgelopen maand speelden mijn vriend en ik ook The Last Of Us samen op de playstion. Of nouja, hij speelt en ik kijk mee. Ik houd echt van deze cozy momentjes samen.

Ik vond dit echt een super fijne maand zo samen met mijn vriend. Ondanks dat het super druk was op mijn werk en ik daardoor een beetje gestressed was en vooral moe, heb ik echt leuke weekenden gehad. Ik hoop dat jullie eerste maand van dit jaar ook extra gezellig was!

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply