Photo diary: Februari

28 februari 2013

IMG_0141
Februari begon met een heerlijk bad! Ik neem niet echt vaak een bad, heb ik gewoon te weinig tijd voor! Dit keer had een mijn frambozen bad/douche gel gebruikt van Nspa. Samen met een masker met frambozen en tot slot een bodylotion met frambozen! Love them!

IMG_0143
Echt, sirieus. Dit is een van de lekkerste chips die ik ooit heb gehad! Heb bijna de hele zak in een keer opgegeten, en dat doe ik niet snel…

 

IMG_0147
Ik vond mijn copic markers weer terug! Deze heb ik voor mijn opleiding ooit moeten aanschaffen, maar op school niet heel veel mee gedaan. Wel voor mijn eigen tekeningen veel gebruikt! Hier heb ik een line-art van iemand anders ingekleurd. Want zo goed kan ik echt niet tekenen!

 

IMG_0155
Weer een dag op het werk! Met mijn nieuwe tas van de Mango, dove handcreme die ik elke verjaardag van mijn oma krijg, labello munt en een kopje thee. Heerlijk!

 

IMG_0159
Foto’s maken van de smoothies! Dit is mijn oude opstelling, ondertussen heb ik gloednieuwe lampen!

 

IMG_0163
Tja, sneeuw. Wat moet ik nog meer zeggen. Hier viel het nog mee, en kon ik nog fietsen. Maar de winter mag van mij toch echt wel eens over zijn. Ik wil zon, strand, warmte, ijsjes, zwemmen in het mini badje in de achtertuin, buiten ontbijten en avondeten, in het gras rollen, bloemen plukken, alles!! Misschien dat ik dan ook eindelijk eens van mijn winter dipje af ben..

 

338
Niet mijn meest charmante foto, maar ach! Hier had ik mijn allereerste rijles! Ik was niet echt heel zenuwachtig, maar zat wel met trillende benen in de auto hoor! Ondertussen heb ik nu alweer 5 lessen gehad, gaat snel, maar ik vind het echt super leuk!

 

IMG_0165
En toen was er bijna valentijnsdag! Hier zette ik de nieuwe header voor Marc Coblen online op facebook. Ik vind t altijd leuk om aan social media dingen te werken!

 

IMG_0169
Ik had geen valentijnsdag, maar een heel weekend! Ik zag Callum pas zaterdagmiddag. En dit is wat ik van hem kreeg! Zo lief! Het kussen heb ik eens gemaakt voor hem voor zijn verjaardag, en hier had hij t super leuk en lief neergelegd! De chocolaatjes waren trouwens binnen een dag allemaal op…

 

IMG_0173
In dat zelfde weekend gingen we s’avonds laat in het donker Zombi U spelen op de Wii U! Echt een super eng spel! Ik zat er helemaal in! Callum ook en we durfden allebei eigenlijk bijna niet verder te lopen! Gelukkig kon ik de hele tijd kijken, haha!

 

IMG_0178
Op het werk kwam onze formule 1 wagen aan! Er zit hier geen motor in, maar hij is echt super tof! Het hele bedrijf kwam even kijken, en ook mensen die langsreden bleven lang staan! Toch wel echt heel cool zo’n ding!

 

IMG_0179
En op het werk was een japanse klant langsgeweest. Hij had deze super schattige koekjes meegenomen! Wilde hem eigenlijk niet opeten, maar hij was zo lekker!

 

IMG_0181
Spotify aan tijdens het werken, ik merk dat ik zo veel geconcentreerder kan werken. Hier heb ik Morrissey aan staan. Doet me altijd aan m’n vader denken, hij is hier helemaal fan van! Ik heb Morrissey ook samen met mijn vader live gezien in de HMH, tof!

 

IMG_0184
En toen werd ik gek van het ruimtegebrek in mijn nachtkastjes. Ik heb dus alles maar hier op m’n bed gegooit en daarna netjes in m’n dressoir opgeruimt. Wel erg verleidelijk, want er kan nu opeens zoveel meer bij! Maar ik moet eerst maar eens opmaken wat ik nog heb…

 

IMG_0187
Tijdens het opruimen van mijn sieraden, vond ik mijn oude horloge terug! Wat is die klein vergeleken met mijn nieuwe horloges van TW Steel en Marc Coblen!

 

IMG_0188
Mijn lieve vriendje Callum was met zijn broer een paar dagen naar Schotland geweest, en kwam terug met deze heerlijke Pop-Tarts! Zo lekker als ze warm zijn! (Koud eten is vies en hoort eigenlijk niet… maar ik heb t dus per ongeluk een keer koud gegeten…)

 

44
En hier dan mijn nieuwe fotografie set! Jullie hebben in mijn vorige post met mijn parfum stash al foto’s kunnen zien hiermee. Ben er echt super blij mee! Wel nog beetje mee oefenen om een mooie lichtval te krijgen.

 

IMG_0189
En vandaag ging ik even naar de stad om mijn gewonnen miniatuur van Jimmy Choo, Flash op te halen bij de Ici Paris XL, waar ik een sample kreeg. Wat een flut winkel daar zeg. Word nooit vriendelijk aangekeken, en dan ook nog eens mijn prijs lekker cheap geven. Maar heb het al gemeld op facebook. Hoop dat ik mijn miniatuur nog krijg.
Maar ik ging hier ook een broek passen! HEEL bijzonder, aangezien ik al echt jaren geen broek meer draag. Maar ik begin me te vervelen met kleding tegenwoordig, die eeuwige legging… Deze broek vond ik zó leuk! En hij stond ook super! Helaas geen stretch, en kon er dus niet veel in bewegen. Maar dat kan ook liggen aan dat ik mijn oneindelige vrijheid in m’n leggings gewend ben, haha! Dus helaas niet gekocht.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sarah 1 maart 2013 at 06:06

    Leuk dat je overal foto´s van maakt!

  • Leave a Reply