0 In Personal/ Photo diary

Photo diary | Februari 2018

Photo diary | Februari 2018
Het verbaasd mij hoe weinig foto’s ik afgelopen maand heb gemaakt. Van de 70 foto’s op mijn mobiel heb ik er hier maar 11 uit kunnen halen. Verder waren het vooral recepten, kattenfoto’s (die jullie rechts op de instagram kunnen vinden van Yoko & Yumi) en vooral veel onzinnige foto’s van ik weet niet eens wat, haha. Maar toch zitten er hier een paar mooie plaatjes tussen van mijn wandeling en vegan food foto’s!


Ik werd al een tijdje gek van het geluid dat mijn vriezer maakte als ik een la open deed. Veel te veel ijs dus! Ik maakte hem eindelijk weer schoon en er kwam bijna 4 liter ijs uit!


Note to self: Nooit een scheermesje in het doucherek leggen met de mesjes naar je toe. Ik wilde de douchekop verplaatsen, en kwam tijdens die actie langs een scheermesje. Lekker een stuk huid er af geschoren. Niet echt een plek waar het nodig is en echt heel fijn voelde het ook niet… Sorry voor de onsmakelijke foto, haha!


Ik ben sinds kort dus elke woensdag vrij van mijn werk. En eigenlijk ga ik die dag altijd meteen druk aan de slag met alle klusjes op mijn to-do lijst. Deze keer besloot ik eerst eens een stuk te gaan wandelen in de buurt. Een erg goede keuze, want het was heerlijk weer! Erg koud, maar het uitzicht was prachtig.

Photo diary | Februari 2018
Dit vind ik ook altijd zo mooi, de dauw dat ijs word op al het gras.


Samen met mijn vriend ging ik gezellig een dagje naar Hoorn. We besloten te gaan lunchen bij Loft der Zotheid en bestelde dit Vegan plankje. Echt super veel en overheerlijk! Echt een aanrader om daar eens te gaan eten.


Ook ging ik eindelijk weer naar de kapper. Mijn pony was zo lang geworden, dat ik niets meer kon zien en het zat ook niet mooi meer. Eindelijk weer netjes in model! Oh, en een sneak peek van de trui die ik aan heb. Het design dat daar op staat komt op t-shirts te staan in mijn webshop!


Ik maakte de chili sin carne van De Groene Meisjes, echt een heerlijk recept! Over het algemeen hou ik er niet zo van, maar deze vond ik voor herhaling vatbaar. Wel met guacemole!


En we bestelden weer eens chinees. Ik neem altijd de witte rijst met tofu, paddestoelen en groenten. Hij is altijd wel erg zout, maar verder wel lekker!


Zo blij nog steeds met mijn typemachine! Het kost wel behoorlijk wat tijd om een brief er mee te typen, en mijn vingers zijn daarna ook helemaal kapot. Maar het eindresultaat is het zeker waard! Oh, en ik ben ook super blij met het Flow Paperbook. Zoveel leuk briefpapier!


Samen met mijn moeder ging ik naar de huishoudbeurs, waar wij allebei henna lieten zetten! We hebben het jaren geleden als eens samen laten doen, toen was ik denk ik een jaar of 11. Het lijkt mij ook super leuk om eens zelf te doen.


Ik maakte voor het eerst quesedilla’s, met dus tostiquick saus en vegan kaas. Ook super lekker, maar wel erg vullend. 1 wraps was echt wel genoeg!

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply