Photo diary: December

4 januari 2014

photo-diary-december
In december heb ik eigenlijk niet heel veel gedaan. Geen grootse dingen, maar ik had dan ook geen grote plannen met de feestdagen. Gewoon lekker rustig aan op deze vrije dagen.

IMG_0760
Op Sinterklaas avond hebben we thuis lekker hapjes gegeten als avondeten. Wraps met kip en appel, zalm quiche, spekjes quiche en saucijzenbroodjes. Yum! Had mijn moeder allemaal heerlijk gemaakt!
 
IMG_0761
En s’avonds gezellig met mijn moeder en broertjes Star Wars monopoly gespeeld. Wij spelen eigenlijk nooit bordspelletjes, dus dit was wel echt heel gezellig voor een keer!
 
IMG_0765
Ik ging doordeweeks eens langs bij mijn vriend om daar de kerstboom te versieren. Helaas konden we de voet van de kerstboom niet vinden. Dus hebben mijn vriend en zijn huisgenoot het later zelf maar gedaan. Jammer, ik vind het altijd zo leuk!
 
IMG_0766
Ook haalde ik deze chocoladeletter nog, maar ik heb hem nu nog steeds niet op. Hij is zo vullend!
 
IMG_0767
Mijn favoriete thee op dit moment. Ik had een heel doosje op mijn werk staan, ik dronk dagen lang alleen nog maar dit!
 
IMG_0775
En ook op werk werd alles weer in de kerstsfeer gezet! De telefoon moest eraan geloven, maar ook de vieze koffiekopjes van mijn collega.
 
IMG_0776
Matilda op tv! Blijft een leuke film, hoe oud je ook bent!
 
IMG_0781
Ik ben dol op de films van Studio Ghibli, en spaar dan ook vrij veel van deze films. Dit t-shirt is echt geweldig!
 
IMG_0784
s’Avonds een rondje lopen om even mijn hoofd leeg te maken. Toch altijd mooi al die lichtjes in het donker.
 
IMG_0785
Voor het eerst probeerde ik Reeses peanutbutter cups. Ik hou eigenlijk niet van pindakaas en chocolade samen, maar vond deze toch wel verrassend lekker.
 
IMG_0787
Met mijn baas en een aantal collega’s gingen we uit eten bij Castell in Amsterdam. Ik had een kreeftensoep vooraf en een tonijnbiefstuk als hoofdgerecht. Het was ongelovelijk lekker, maar wel erg veel!
 
IMG_0789
De dag daarna hadden we een bedrijfsuitje. We gingen een pub-quiz doen in een rondvaart boot door Amsterdam. Ik heb altijd al eens daar in zo’n boot willen zitten. Mooie uitzichten!
 
IMG_0791
Ik ging met mijn vriend naar Pathé Arena naar The Hobbit. Was echt een hele mooie film! De film begon pas half 1 s’nachts en uiteindelijk waren we pas om 5 uur thuis. Wow, haha!
 
IMG_0797
Volgende dag als lunch een heerlijke avocado en een lekkerbekje op brood.
 
IMG_0799
Mijn moeder vond deze polaroid camera bij de kringloop. Super leuk! Ben super excited om deze eens uit te proberen!
 
IMG_0800
Ook maakte ik voor het eerst lucky stars. Ze nemen veel tijd in beslag, maar het is wel heel leuk om te doen.
 
IMG_0801
Ik kocht via ebay deze leuke mockingjay pin van The Hunger Games. Hij is zo mooooi! Ook kocht ik een ketting hiervan. Nee hoor, ik ben niet verslaafd!
 
IMG_0803
Op tweede kerstavond ging ik lekker met mijn vriend uiteten bij Fussia in Amstelveen. Heerlijke sushi gegeten en als laatste japanse groene thee. Voor sushi en japanse thee kun je mij echt wakker maken, letterlijk. Een vriend van mijn vriend en mij werkt hier, en komt wel eens met sushi thuis. Meestal lig ik dan al in bed half te slapen, maar ik kan sushi gewoon niet weerstaan!
 
IMG_0804
Van mijn ouders had ik een december kras kalender gekregen. Toch wel flauw dat ik bijna genoeg sterren had voor de 100.000!
 
IMG_0806
Mijn vriend had heel lief oliebollen voor mij gehaald. Ik heb er echt heel veel gegeten!
 
Hebben jullie fijne feestdagen gehad? Nog iets bijzonders gedaan?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply