4 In Personal/ Photo diary

Photo diary: December 2016

photo diary december
Het voelt eeuwen geleden dat ik een photo diary online heb gezet. Toch is dat echt maar een maand geleden. Afgelopen maand heb ik veel nagedacht over wat ik eigenlijk in 2017 allemaal wil. Niet per sé qua goede voornemens voor 2017, maar meer een persoonlijk plan voor over de aankomende jaren. Maar ik besloot eerst nog even goed te genieten van heel veel lekker eten!


Genieten van een lekker groot stuk amandelstaaf en vanilleijs!


En het is echt weer tijd voor kaarsjes. Altijd zo gezellig!


Ik ging bij mijn neef op bezoek in zijn nieuwe huisje. Zo mooi en leuk uitzicht heeft hij.


Een tijd geleden kocht ik kant en klare aardappelgrati, maar besloot hem eens zelf te maken. En dat moet ik zeker vaker doen, want hij was echt heel lekker! Met een wortel salade met tomaat en komkommer. Lekker!


De katten waren overdag blijkbaar ook weer lekker bezig geweest in huis.


Pizza op een wrap! Beste ontdekking tot nu toe.


Mijn vriend was een avondje weg, dus ik besloot weer eens wat te bestellen. Deze keer bij een Indiaas restaurant, en dat was toch lekker! Nog nooit eerder had ik dit gegeten, maar het liefst eet ik het nu weer.


Ik maakte ook 6 kerstpakketten voor onze ouders en opa’s en oma’s. Ze waren er allemaal super blij mee. Gelukkig maar, want er zat veel werk in!


Ook zette ik al vroeg de kerstboom op. Deze keer boven op de eettafel, in de hoop dat de katten er niet in zouden klimmen. Helaas kwam ik de volgende ochtend toch binnen met een Yumi die verscholen zat midden in de kerstboom. Dus…


Uiteindelijk toch maar naast de tafel gezet, zo kon ik tenminste nog normaal achter m’n laptop werken. Wel gezellig zo!


Heerlijk eten bij mijn schoonouders! Dit was een lekker frisse salade met appel.


Lekkere aardappeltjes uit de oven.


En witlof met bietjes, peer, feta en walnoten. Ook erg lekker! En als dessert hadden we een taartje, maar die was ik vergeten op de foto te zetten.


Ik vind het tegenwoordig wel leuk om eens in de zoveel tijd een quote of mooie zin op Instagram te zetten met een heel verhaal er bij.


Op deze dvd heb ik echt zo lang gewacht! Ik wilde wachten met kijken tot hij eindelijk op dvd uit kwam, en nu kon ik hem eindelijk bestellen. Nog een voor bij mijn collectie!


En uiteraard gingen mijn vriend en ik die meteen kijken. Hij was echt heel erg mooi en je moest ook wel even goed nadenken over hoe het verhaal nou precies in elkaar zat. Maar als je van animatiefilms houd, is dit zeker een aanrader! (When Marnie Was There)

photo-diary-december-16
Dit super leuke hoekje in de slaapkamer maakte ik met wat spulletjes uit mijn kerstpakket. Echt zo cute!


Hallo kerstboom!


Dag kerstboom! Ik was er én klaar mee én we zouden tweede kerstdag toch niet thuis zijn. Dus ik durfde het niet aan met die katten. En het is ook meteen weer lekker opgeruimd eigenlijk, haha.


Kerstontbijt! Was echt lekker en gezellig zo samen. We eten anders nooit aan tafel eigenlijk.


s’Avonds lekker gourmetten met Netflix aan. Beste idee ooit!


Want met kerst aten we bij mijn vriend zijn moeder op haar schip. Ze had heerlijke bietensoep gemaakt!


En het hoofdgerecht bestond uit een heerlijke aardappelpuree, salade met peer en witlof met blauwe kaas uit de oven. Ook erg lekker! Mijn vriend en ik hadden een pecantaart gemaakt en witte chocoladefudge als dessert.


s’Ochtends heerlijk wandelen in het rustige Dordrecht. Lekker fris!


Toch ook wel weer super fijn om dan weer thuis te zijn. Openhaard op de achtergrond, haha.


En toen was het alweer de laatste dag van het jaar! Sterretjes blijven altijd mooi <3 We vierden het dit jaar bij mijn ouders thuis waar super veel vuurwerk was. En we gingen weer super lekker gourmetten en gezellig spelletjes spelen. Echt een leuke avond!
Maar ook het vuurwerk geniet ik altijd super veel van. Zoveel moois in de lucht!


Dit ziet er echt zielig uit, arm plantje. Maar er zat eerst een laag mos omheen waardoor hij niet genoeg water binnenkreeg. Dus nu toch maar er af gehaald en hopen dat hij het in de pot zo wel beter volhoud!

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  2 januari 2017 at 16:17

  Waarom vind ik voedsel er altijd zo lekker uit zien haha hier krijg ik spontaan trek van! nog de beste wensen en op een gezond en liefdevol 2017 X

  • Reply
   Monique
   3 januari 2017 at 08:48

   Haha echt hé! Als ik trek heb moet ik ook echt niet op Pinterest kijken. Spontaan nog meer cravings!
   En dank je wel, jij ook! x

 • Reply
  Priscilla
  2 januari 2017 at 22:10

  Je maand zag er fijn uit. Lekker eten, mooie kerstboom (al was dat dus van korte duur) en een heel lief gebaar dat je familie allemaal een zelfgemaakt kerstpakket kregen. Ik vind je huisje er trouwens heel tof uitzien zo op de foto’s. :-)

  • Reply
   Monique
   3 januari 2017 at 08:49

   Haha, ja, hoop dat de kerstboom volgend jaar langer kan blijven staan!
   En dank je wel! :)

  Leave a Reply