Photo Diary: Augustus

3 september 2013

IMG_0564
Deze maand heb ik niet zo heel veel foto’s, ik heb wel veel gedaan! Zoals op de foto hierboven, hier pakte ik mijn koffer in voor mijn vakantie naar Schotland. Ik probeerde zo min mogelijk in te pakken want ik wilde grote inkopen doen!

IMG_0561
Mijn moeder maakte dit heerlijke hapje s’avonds! Aardbeien met slagroom en mijn zelfgemaakte chocolade met oreokoekjes brokken. Lekker!
 
IMG_0562
Nog voor de vakantie even gezellig bij m’n vriend thuis zitten. Ik was Animal Crossing aan het spelen, Callum was Pikmin 3 aan het spelen en zijn huisgenoot was aan het lezen.
 
IMG_0565
En de laatste avond ging ik thuis nog lekker barbequen! Lekker in het zonnetje! Dit doen we nooit zo vaak, maar is altijd zo gezellig met z’n allen.
 
IMG_0567
Onze eerste maaltijd in Schotland! We gingen lunchen bij de KFC, altijd lekker!
 
IMG_0568
En lekker shoppen bij twee van mijn favoriete winkels! De Superdrug en Primark. Ik zou wel willen dat ik daar vaker kon shoppen!
 
IMG_0569
In Glasgow kocht ik een Studio Ghibli cd, super mooi! Echt muziek waarvan ik kippenvel krijg! Ik ben dol op Studio Ghibli.
 
IMG_0570
Onze laatste lunch buiten de deur in Schotland. Ik had patat met Schotse Haddock (vis), dit neem ik best vaak als ik in Schotland ben, een van mijn favoriete gerechten om daar te eten!
 
IMG_0573
Toen ik weer op mijn werk kwam, lag dit prachtige horloge op mij te wachten. Wauw! Love the colors!
 
IMG_0574
Soms heb ik echt enorm veel zin in chocolade. En dan het liefst zo veel mogelijk! Deze cupcakes heb ik gemaakt met een pakket van Dr. Oetker, de lekkerste cupcakes die er zijn! En nog super snel ook!
 
IMG_0578
Ik vind het fijn om met zonsondergang in de trein te zitten, je kunt soms prachtige kleuren zien!
 
IMG_0579
En op mijn werk hadden we een geohunt in het kantoor. Het was echt vechten onderling haha!
 
IMG_0583
Lekker ongezonde lunch gemaakt bij mijn vriend. Broodje kip kerrie salade en een mega omelet met super veel kaas.
 
IMG_0585
En iets heel tegenstrijdigs, maaltijd repen. Die heb ik laatst gegeten als ontbijt en als lunch. En je zit ook echt enorm vol na zo’n reep, heel apart! Ik weet nog niet of ik hier verder iets mee wil gaan doen. Maar stiekem wil ik toch elke keer gezonder eten.
 
En wat hebben jullie gedaan in de maand Augustus?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply