0 In Personal/ Photo diary

Photo diary: Augustus 2016

photo diary augustus
In augustus was het dan eindelijk weer wat mooier weer! Ook was ik een tijdje alleen thuis en maakte ik veel lekkere gerechten.


De maand begon iniedergeval al goed. 1 Augustus ging ik richting het ziekenhuis om mijn eerste verstandskies te laten trekken. De verwijsbrief van de tandarts had ik al in december gekregen. Maar ik keek er zo tegenop, dat ik pas maanden later een afspraak maakte. Het was echt geen fijne ervaring, juist omdat ik er al enorm nerveus voor was. Maar ook was ik daar alleen. Alleen op de terugweg brachten mijn ouders mij naar huis. Ik heb 3 dagen lang in bed gelegen en ben daarna weer gaan werken. Wel had ik er nog veel last van daarna!


Ook was ik rustig aan weer verder met dit leuke borduur projectje. Jiji van Kiki’s Delivery Service.


Ik maakte dit overheerlijke recept, geplukt van Pinterest. Quinnoa met rucola, snoeptomaatjes, hummus, geroosterde kikkerewrten en gegrilde aubergine. Was erg lekker!


Als ik mijn haar niet droog, maar meteen in een knot doe, dan krijg ik dus mega krullen de volgende dag! Wow!


Mijn vriend had per ongeluk s’avonds het raam open laten staan. De volgende dag zat deze enorme mot binnen! Dit is trouwens niet mijn hand, ik ben bang voor die beesten, haha.


Hmm! Bietjes salade met geitenkaas. Het was natuurlijk best wel warm de afgelopen tijd. Dus dan vind ik salades altijd extra lekker.


Al een hele poos heb ik een penvriendin. Helaas heb ik niet veel tijd om haar te schrijven. Dus het kan soms wel een paar maanden duren tot ik weer wat stuur. Maar ik was deze keer helemaal haar verjaardag vergeten! Dus ik maakte dit kado voor haar om thuis op te hangen. Ik hoop dat ze hem leuk vind!


Deze mexicaanse salade was ook echt heel lekker! Er zat een hele bos koriander in. Meestal vind ik dat al snel te veel. Maar omdat ik het in een dressing had verwerkt was de smaak veel minder aanwezig.


Ik bestelde dit super leuke shirtje bij Topvintage. Ben er echt super blij mee!


Mijn vriend was bijna een hele week met vrienden naar Duitsland, naar Gamescom. Dus ik had het hele huis voor mijzelf. Soms best wel fijn, maar toch wel erg stil hoor. Het was even niet zo mooi weer, dus meteen de kaarsjes aangezet en lekker een kopje thee erbij.


De eerste avond alleen thuis, was ik niet thuis, maar at ik bij mijn ouders. En de tweede avond zou ik eigenlijk sushi bestellen, maar toen bleek het restaurant opeens dicht te zijn. Dan maar patat en veel kaas.


Op zaterdag at ik bij mijn opa en oma, want mijn opa was jarig! En het was super mooi weer gelukkig. Dus we hebben nog even op het balkon gezeten.


En op de laatste dag alleen wilde ik het weer proberen om sushi te bestellen. Want vrijdag stond op de website dat ze wel op zondag open zouden zijn. En nu stond er opeens op de website dat hij op zondag niet open was en op donderdag wel! Echt raar. Alsof ze per dag even kijken of ze open gaan of niet. Toen haalde ik maar minder lekkere sushi bij de Albert Heijn en een salade erbij.


Jaa! De Ikea catalogus kwam binnen! Wel schrok ik even van deze prijs van de lamp. Deze hebben wij begin dit jaar ook in huis gehaald. En toen was hij nog maar zo’n 70 euro. Nu is hij bijna dubbel zo duur! Aparte zaken zo bij Ikea. Dit bedrag zou ik er zelf niet voor neerleggen.


Toen ik uiteindelijk naar de Ikea ging kocht ik wel deze nep boom. Aangezien de katten een deel van het behang hadden gesloopt ergens anders in de woonkamer, had ik daar de bamboo boom tegenaan gezet. Maar deze plek voelde wel erg kaal. Dus een extra boom nu in de kamer!


En ik weet niet of jullie je nog een foto herrinneren van de vissenkom die ik met plantjes had gevuld? Dat was geen goed idee met de katten. De plantjes overleefden de nacht niet eens. Dus toen ik dit kasje bij de Ikea zag moest ik hem natuurlijk hebben. Cat-proof!


Ook kocht ik heel wat nieuwe plantjes voor daar in, aangezien ik het grootste gedeelte van de oude plantjes kon weggooien.


Toen kwam mijn vriend eindelijk weer thuis! En hij bracht deze super schattige kalender voor mij mee. Van Studio Ghibli uiteraard! Ben er zo blij mee!


Op Ebay bestelde ik deze glow in the dark poppetjes voor in het kasje. Het zijn Kodama. Deze zijn te zien in de film Princess Mononoke. Het zijn tree spirits. Ook heel blij mee!


Aangezien de katten nog al spetteren tijdens het drinken en ik niet wil dat het huis daar aan stuk gaat, heb ik deze placemat maar aan de deur geplakt. Het helpt best goed en zo erg ziet het er eigenlijk niet eens uit.


Kleine “lieve” katjes. Weer lekker alles onder de haren, yay!


Met twee collega’s ging ik in de middagpauze even naar een pondje bij het IJ zitten. Het was zo warm!


En ik ging naar een babyshower van twee collega’s. Het was echt super gezellig met iedereen en er was enorm veel lekker eten.


Onverwachts weer bij mijn opa en oma, samen met mijn ouders, broertje en mijn vriend. Echt, hier heb je altijd prachtig uitzicht op de zonsondergang.

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply