Photo diary: April

2 mei 2013

IMG_0219
April is voor mijn gevoel snel voorbij gegaan. Ik heb het dan ook echt behoorlijk druk gehad. Op het werk maar ook thuis! Gelukkig ben ik ook een weekend bij mijn vriend geweest. We gaan soms wat lekkers halen bij de supermarkt en ik kwam deze crackers tegen! Wouw! Wat zijn die lekker! Met rozemarijn en zout, ik heb ze dan ook veel te snel opgegeten, haha!

IMG_0216
Mijn beste vriendin had vroeger een lavalamp, en die vond ik zó mooi! Ik heb er altijd al een zelf gewilt, maar nooit kwam het er van om er een te kopen. Mijn moeder kwam deze tegen op de markt en nam deze mee, ik heb hem bijna elke avond aangehad!
 
IMG_0217
Ook verbrandde ik mijn duim. Ik wilde krullen maken in mijn haar met m’n stijltang. En in angst om mijn haar weg te branden, zoals in het veel bekeken youtube filmpje, probeerde ik heel voorzichtig mijn haar te krullen. Helaas lette ik minder goed op mijn vingers en hier is dan ook een enorme blaar uit voort gekomen. En nu, ongeveer een maand verder, is het nog steeds gevoelig.
 
IMG_0225
Ik probeerde hier een recept uit. Cake in mok, maar dan zonder chocolade. Want eigenlijk alle recepten hiervoor waren met chocolade! Ik probeerde hem uit met citroen, maar dit was niet zo’n groot succes, maar evengoed opgegeten. Maar zeker niet voor herhaling vatbaar!
 
IMG_0226
Het is altijd zo gezellig als onze kat Max bij me komt liggen. Hij mag alleen hier op dit kleedje liggen omdat ik eigenlijk allergies ben voor katten en ik wil niet mijn hele bed vol kattenhaar hebben! Maar het is altijd zo leuk als hij diep ligt te slapen en gaat snurken!
 
IMG_0218
Paaseitjes! Lekker in bed tv kijken terwijl ik paaseitjes eet. Maar eigenlijk heb ik vrijwel niks gegeten. Om eerlijk te zijn is dit allemaal nog over nu! Misschien dat ik de restjes maar naar werk meeneem, haha. Mijn collega’s maak ik daar ook altijd wel blij mee!
 
IMG_0220
Een mooie grote fotolijst gekocht. Dit is eigenlijk een leuk projectje waar ik mee bezig ben, en dit zie je later nog terug hier op mijn blog!
 
IMG_0223
Lekker gezond een avocado hapje op mijn werk eten! Soms heb ik gewoon écht avocado nodig! Hier at ik hem met een schepje eiersalade en flink wat peper en zout, yummie!
 
IMG_0232
Onderweg in de trein naar het Andrélon pers event. Helemaal mooi gemaakt! Maar ik heb het wel casual gehouden.
 
IMG_0233
Simone en ik waren een beetje te vroeg op de bestemming voor het pers event. Dus we hebben samen nog een rondje gelopen. Wat een mooie bloesems daar! En dat ruikt altijd zo lekker!
 
IMG_0234
En onze uiteindelijke kapsels moesten natuurlijk ook samen op de foto worden gezet! Niet de meest charmante foto van ons, maar we hebben wel een top dag gehad!
 
IMG_0228
Ijskoffie! Ik drink eigenlijk tegenwoordig geen koffie meer. Ik dronk het nooit al echt veel, maar ik kan er ook gewoon niet tegen. Er zit iets in waar mijn darmen totaal niet tegen kunnen. Maar deze ijskoffie ging er toch wel in! Lekker!
 
IMG_0229
Maar ik dronk hem vooral omdat ik moest overwerken! We hebben op m’n werk een enorme deadline die gehaald moest worden. Dus ik heb thuis nog super hard door zitten werken tot 12 uur s’nachts! Maar dit ga ik niet meer doen, want de volgende dag had ik rijlessen en dit werd me eigenlijk even te veel. Ook naast de stress van mijn theorie examen wat ik moest leren en 2 andere websites die ik daarnaast moest maken, en natuurlijk mijn eigen blog onderhouden!
 
IMG_0239
Mijn vriend had een optreden vlak bij mijn werk in Beverwijk. Maar aangezien ik veel te vroeg was ging ik dichtbij nog even lekker buiten in het zonnetje zitten. Echt heerlijk!
 
IMG_0240
En hier was hij dan! Samen met de rest van de band, Bounds Of Modesty heten ze. Callum speelt gitaar en hij zingt. Ik ben echt bij bijna elk optreden geweest die hij heeft gespeeld, en dat zijn er behoorlijk wat! Ik ben deze maand trouwens naar 3 optredens geweest van hun. Lekker eventjes uit! En dat terwijl ik eigenlijk nooit uit ga.
 
IMG_0241
Ook kocht ik dit heerlijke parfum waar ik al een post over heb geschreven. Dit is echt mijn favoriet op dit moment! Ik wil hem het liefste de hele dag wel blijven ruiken! Helaas blijft hij alleen niet echt lang hangen.
 
IMG_0243
Samen met Callum even het winkelcentrum in voordat we naar Iron Man 3 gingen in de bioscoop. Er was hier super leuke muziek! Werd er meteen vrolijk van!
 
IMG_0246
En ik ben dan toch geslaagd voor mijn theorie examen! Ik had dit écht totaal niet verwacht, vooral omdat ik de laatste paar weken niet echt veel heb kunnen leren. En de online oefentoetsen gingen zo enorm slecht, daar had ik er elke keer zo’n 13 te veel fout in totaal. Dus eigenlijk had ik niet verwacht dat ik deze keer zou slagen en wilde alweer bijna een nieuw examen inplannen. Maar nee hoor! Ik ben geslaagd! Ik was echt zo enorm verbaasd, maar zó opgelucht! Die last is nu van m’n schouders af. En ook zo trots dat dit in één keer is gelukt! Sommigen hadden dit al 5 keer gedaan en nog niet geslaagd.
 
IMG_0247
Om mezelf te trakteren op deze mooie prestatie, heb ik lekker sushi gekocht! De tweede keer sushi deze maand, maar het is dan ook zo verslavend lekker!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply