0 In Personal/ Persoonlijk

Blog break!

personal-blog-break
Een blog break? Ja! Niet per se een beslissing die ik erg leuk vind. Ik vind het namelijk super leuk om te bloggen, nieuwe recepten te bedenken, maken, fotograferen en die hier met jullie te delen! Maar het is helaas wel even nodig.

WAAROM EEN BREAK?

Op dit moment ben ik druk bezig met een super leuke, maar tijdrovende cursus. Dit doe ik naast mijn full-time baan. Maar omdat ik naast mijn baan dus ook eigenlijk deze cursus wil doen, nog wil bloggen, familie en vrienden zien, tijd spenderen met mijn vriend. Maar ook nog wat tijd voor mijzelf wil, word het allemaal iets te veel van het goede. Daarom heb ik besloten om mijn blog even te laten voor wat het is om vol op te kunnen focussen op mijn cursus. Nadat ik die heb afgerond, ga ik sowieso weer volop verder met bloggen.

Ik heb nog meer dan 100(!) recepten die op de planning staan, een aantal DIY’s en andere creatieve dingen die ik super graag met jullie wil delen. So stay tuned for more! ♡

Oh, en je kunt mij uiteraard nog wel via Instagram blijven volgen. Daar zal ik nog wel regelmatig (persoonlijke) foto’s plaatsen, en kun je makkelijk zien wanneer ik weer verder ga met mijn blog.

– Liefs, Monique –

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply