Personal: Mijn nachtkastje

22 mei 2013

IMG_8219-1
Ik vind het altijd super interessant om te zien wat anderen op hun nachtkastje hebben staan. Zowiezo om te zien welke producten anderen gebruiken. Het leek mij wel leuk om te laten zien wat ik dan zoal op mijn nachtkastje heb staan.

IMG_8225-1
Ik heb een kastje van de ikea, eigenlijk is vrijwel alles wat ik heb van de ikea. Zo ook de lamp. Opzich is mijn kastje vrij opgeruimd. Ik houd totaal niet van rommel en eigenlijk vind ik dit misschien al iets te veel rommel. Maar anders vergeet ik gewoon dat ik sommige producten heb! Ook heb ik altijd wat drinken bij me voor als ik dorst heb s’avonds, en natuurlijk mijn mobiel en m’n ipod.
 
IMG_8229-1
Een van de producten die hier ligt is dit: Pearl Drops – Beauty Sleep. Dit is een product wat ik heb gekregen in de Glossybox Young. Dit is een serum wat je na het tandenpoetsen s’avonds op je tanden en tandvlees masseert. Dit zou zorgen voor wittere en gezonde tanden. Ik merk nog geen verschil, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het soms nog wel eens vergeet.
 
IMG_8231-1
Ook heb ik er altijd een lippenbalsem liggen. Zo af en toe verander ik van lippenbalsem, want ze moeten toch allemaal ooit eens gebruikt worden! Deze keer een lippenbalsem van Labello – Kamille & Calendula.
 
IMG_8236-1
Nachtcréme is iets wat ik eigenlijk nooit zou kopen, ik zie het nut er niet echt van in, en als ik het gebruik merk ik ook niet veel verschil. Maar toen ik bij een voordeel winkel 2 verpakkingen voor 10 euro kon kopen, kocht ik 2 dagcrémes, dacht ik. Een daarvan zat in het verkeerde doosje en ik bleek dus opeens een nachtcréme te hebben gekocht. En te laat om te ruilen natuurlijk. Dus nu gebruik ik hem wel vaak omdat hij gewoon op moet. Echt een slechte créme is het trouwens niet hoor!
 
IMG_8237-1
The Body Shop sleep mist. Als ik er zin in heb spray ik wat hiervan op m’n kussens en ik merk dat ik dan toch echt wel beter slaap! Dus niet echt handig op dagen dat ik moet werken, want dan kan ik m’n bed niet meer uitkomen! Hij ruikt heel lekker naar lavendel en kamille.
 
IMG_8238-1
Nagelolie is iets wat ik pas sinds kort zo af en toe gebruik. Meer omdat ik af wil komen van het bijten op de velletjes naast m’n nagels. Hier houd ik altijd plekjes aan over die er niet zo fijn uitzien. En hiermee houd ik alles lekker zacht zodat ik niet de harde velletjes weg bijt! Hij ruikt trouwens super fijn naar abrikoos.
 
IMG_8240-1
En nog iets wat niet zo fris klinkt. Ik heb last van kalknagels. Opzich niets om je voor te schamen, want echt super veel mensen hebben hier last van! Alleen niet iedereen weet dat ze dit hebben. Maar helaas kan ik dit jaar geen nagellak op doen in de zomer! Geen mooie voetjes! Dus ik ben met deze kuur bezig die ongeveer 9 maanden duurt. 6 weken elke dag dit spul gebruiken en 1 keer in de week de bovenkant vijlen. En na die 6 weken nog maar 1 keer in de week gebruiken. Ik dacht dat ik het niet zou volhouden, maar het gaat al best goed!
 
IMG_8241-1
Deze vitamines heb ik gekocht omdat ik op mijn werk vaak het gevoel heb dat ik snel moe word, en hierdoor niet meer zo goed op m’n werk kan concentreren. Deze vitamines zorgen ervoor dat ik iets actiever ben over de hele dag. Helaas zijn ze zo groot en kauw ik ze altijd kapot, ze zijn alleen heel vies!
 
IMG_8242-1
En als laatste deze overheerlijke bodylotion van The Body Shop. Het is een perzik geur die preciés ruikt als die perziksnoepjes! Iedereen is altijd vol lof over de bodybutters van TBS, maar ik heb toch liever een bodylotion. En deze is dit moment echt mijn favoriet. In de bodylotions verander ik ook zo af en toe. Net waar ik zin in heb!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply