Over mij

Dit ben ik!

Hi! Ik ben Monique, 26 jaar oud en gek op creatief bezig zijn en koken! Een aantal jaar geleden begon ik deze blog om makkelijk mijn recepten in terug te vinden en dit is uitgegroeid tot een groot persoonlijke blog met wekelijkse recepten.

Sinds mei 2016 eet ik geen vlees meer en voornamelijk lacotose vrij. Ik probeer zo veel mogelijk vegan te eten, maar dit is nog wel een uitdaging voor mij. Ik houd namelijk erg veel van vis en kaas, haha.

Naast dat ik veel met voeding bezig ben, heb ik vele andere hobbies. Zo ben ik gek op fotografie, beeldbewerking, knutselen en series/films kijken.

Mijn webshop

Ik ben ook druk bezig met het opzetten van mijn webshop in duurzame, handgemaakte producten. Hier zal ik handbedrukte kleding verkopen, notitieboeken, posters, stockphotos en heel veel andere unieke handgemaakte producten verkopen!

Deze webshop is echt een droom die uit komt. Al jarenlang wil ik graag mijn eigen shop openen, voor mijzelf werken vooral! Ik hoop ook dat ik hier mijn tijd mee mag vullen en dat ik anderen blij kan maken met de producten die ik verkoop. Neem zeker even een kijkje hier!

logo momokostudio

Mijn favorieten

☆ Mijn vriend Ralph
☆ Studio Ghibli
☆ Sushi & alles met kaas
☆ Owl City & Taylor Swift
☆ Katten
☆ Fotografie & Beeldbewerking
☆ Rokjes & Jurkjes
☆ Series en Films
☆ Tattoos

Random facts

☆ Vroeger wilde ik altijd schrijfster worden.
☆ Ik ben een echte huismus.
☆ Ergens ben ik best wel socially awkward.
☆ Op dit moment heb ik 169 series in mijn lijst staan.
☆ Ik koop altijd cd’s of dvd’s van dingen die ik leuk vind.