Over mij

Dit ben ik!

Hi! Ik ben Monique, 26 jaar oud en gek op creatief bezig zijn en koken! Een aantal jaar geleden begon ik deze blog om makkelijk mijn recepten in terug te vinden en dit is uitgegroeid tot een groot persoonlijke blog met wekelijkse recepten.

Sinds mei 2016 eet ik geen vlees meer en voornamelijk lacotose vrij. Ik probeer zo veel mogelijk vegan te eten, maar dit is nog wel een uitdaging voor mij. Ik houd namelijk erg veel van vis en kaas, haha.

Naast dat ik veel met voeding bezig ben, heb ik vele andere hobbies. Zo ben ik gek op fotografie, beeldbewerking, knutselen en series/films kijken.

Mijn webshop

Naast mijn foodblog heb ik ook mijn eigen webshop waar ik handgemaakte spullen verkoop. Zoals handbedrukte t-shirts en tassen, handgebonden notitieboeken en heel veel andere unieke items.

Deze webshop is echt een droom die uit komt. Al jarenlang wilde ik graag mijn eigen shop openen, voor mijzelf werken vooral! Ik hoop ook dat ik hier mijn tijd mee mag vullen en dat ik anderen blij kan maken met de producten die ik verkoop. Neem zeker even een kijkje hier!

logo momokostudio

Mijn favorieten

☆ Mijn vriend Ralph
☆ Studio Ghibli
☆ Sushi en thee
☆ Owl City & Taylor Swift
☆ Katten
☆ Creatief bezig zijn
☆ Rokjes & Jurkjes
☆ Series en Films
☆ Tattoos

Random facts

☆ Ooit wil ik een boek uitbrengen.
☆ Ik ben een echte huismus.
☆ Ik ben best wel socially awkward.
☆ Ik verzamel alles van Studio Ghibli.
☆ Ik koop altijd cd’s of dvd’s.
☆ HSP en INFJ
☆ Ik hou niet van sporten.
☆ Schoonmaken maakt mij blij.
☆ Liever hartig dan zoet.